سيدمحسن موسوي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: البته اكنون وضعيت بازار مسكن، وضعيت مبهم و نامشخص است و با افزايش قيمت ها، تعادلي ميان عرضه و تقاضا در اين بازار وجود ندارد.
وي تصريح كرد: به نظر مي رسد اين وضعيت، ممكن است در شهر بجنورد منجر به گستردگي حاشيه شهر و سكونتگاه هاي غير رسمي شود.
وي اظهار داشت: سياست هاي تامين مسكن روشن و شفاف نبوده است و قشر ضعيف جامعه اكنون در تامين مسكن با مشكل جدي روبه رو شده اند و در اين شرايط امكان رشد و توسعه سكونتگاه هاي غير رسمي متصور بوده و ممكن است متاثر از گراني ها، بخشي از نيازها براي مسكن به شكل شتاب زده به سمت اين سكونت گاه ها هدايت شوند.
رئيس كميسيون عمران، معماري و شهرسازي شوراي اسلامي شهر بجنورد گفت: اكنون قيمت هاي مسكن كاذب است و شاهد نوسان قيمت گذاري و شكاف در مناطق مختلف شهري هستيم و كارشناسان در مناطق مختلف شهر، قيمت متفاوتي براي مسكن تعيين مي كنند و قيمت گذاري ها در واحدهاي مشاور املاك مختلف ، متفاوت است.
وي با بيان اينكه مشاوران املاك قيمت مختلف تعيين مي كنند و شاهد سواگري در بازار خريد و فروش و اجاره مسكن هستيم اظهار داشت: دستگاه هاي نظارتي بايد نظارت بيشتري بر بازار مسكن داشته باشند.
موسوي تصريح كرد: راه حل اضطراري براي رونق ساخت و ساز، كنترل و ثبات وضعيت اقتصاد است، البته اين تفاوت قيمت ها حاصل بي ثباتي در حوزه وضعيت اقتصاد مسكن است.
رئيس كميسيون عمران، معماري و شهرسازي شوراي اسلامي شهر بجنورد تصريح كرد: اكنون ثبات در اقتصاد مسكن وجود ندارد، قيمت مصالح ساختماني در نوسان است و سياست گذاري ها براي تامين مسكن اقشار كم درآمد نامشخص است.
شهر بجنورد، مركز خراسان شمالي 210 هزار نفر جمعيت دارد.
7185/ 6042
بجنورد- ايرنا- رئيس كميسيون عمران، معماري و شهرسازي شوراي اسلامي شهر بجنورد گفت: با توجه به گراني مسكن و كاهش توان مردم در تامين اين نياز اساسي، اكنون تقاضاها به حاشيه هاي شهر بجنورد سوق يافته و خريد و فروش به اين مناطق كشيده شده است.