۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۴:۵۶
کد خبر: 83031372
T T
۰ نفر
بنیاد دفاع ازدموكراسی ها؛ مسئول سیاستهای ضدایرانی آمریكا است

تهران - ایرنا - نشریه نشنال اینترست در گزارشی نوشت: در رویكرد وزارت امور خارجه آمریكا و گروه اقدام ایران، نسبت به تهران، بنیاد دفاع از دموكراسی ها نقش مهمی ایفا كرده و مسئول سیاست های ضد ایرانی این كشور است.

به گزارش روز جهارشنبه ایرنا، 'كرت میل' تحلیلگر این نشریه آمریكایی در یاداشتی با عنوان 'ایران نه كره شمالی، آیا این سیاست خارجی دولت آمریكا است؟' افزود: اگر ریاست جمهوری 'دونالد ترامپ' فردا به پایان برسد، تلاش برای عقب راندن تهران میراثی است كه از زمان وی برای رییس جمهور بعدی باقی می ماند.
در ادامه این یادداشت آمده است:' مایك پمپئو' وزیر امور خارجه آمریكا می خواهد غرور گذشته را به این وزارتخانه بازگرداند و با تشكیل گروه اقدام ایران، فرصت اولیه برای ورود به این مسیر را بدست آورده است . این گروه كه با سرپرستی 'برایان هوك' آغاز به كار كرده، هدفش تمركز دقیق بر اقدامات ایران و فشار بیشتر بر این كشور است.
باید بدانیم سیاست ترامپ درباره ایران در فضای سیاسی پرتنش واشنگتن و دغدغه و نگرانی در مورد كره شمالی و روسیه خفه شده است . این سیاست كه در زمان'باراك اوباما' رییس جمهوری پیشین بر مبنای مذاكره بود و در نهایت به امضای توافق هسته ای با ایران منجر شده بود، با روی كار آمدن ترامپ از مسیر پیشین خارج شد.
«در واقع از دید دولت قبل، امید می رفت كه این توافق سبب میانه رو شدن رفتارهای ایران شود. هوك در باره این توافق بین المللی به رسانه ها گفت: 'برجام (برنامه جامع اقدام مشترك) قرار بود ایران را وادار به پیروی از هنجارهای بین المللی كند اما به این نتیجه نرسید. »
گزارش ها نشان می دهددراین رویكرد وزارت خارجه آمریكا و همچنین موضع تند هوك نسبت به ایران، بنیاد دفاع از دموكراسی ها و به ویژه 'مارك دوبویتز'مدیرعامل این اندیشكده تندروی آمریكایی نقش بسیاری دارد و متن سخنرانی هایی كه هوك در كاخ سفید ایراد می كند توسط دوبوویتز نوشته می شود.
علاوه بر هوك، 'نیكی هیلی' سفیر ایالات متحده در سازمان ملل هم، در نشست ماه اوت(مرداد ماه)شورای امنیت گفت:'هركس با ایران همكاری كند، به همان اندازه گناهكار است'.
او در ادامه افزود: 'من از همان ابتدا می دانستم توافق با ایران اصلاح پذیر نیست'. در واقع هیلی وظیفه خود را كمك به جلوگیری از گام برداشتن ایران درمسیر كره شمالی می داند. هیلی همچنین درسخنانش اشاره كرد كه تمركز اصلی سخنان رئیس جمهوری آمریكا در مجمع عمومی سازمان ملل، ایران خواهد بود نه كره شمالی.
در هر صورت باید به یاد داشته باشیم كه تندروها در اروپا و آمریكا كه مواضع سرسختانه ای نسبت به ایران دارند در حال حاضر در مسند كار هستند و باید تنها منتظر بود تا ببینیم در آینده چه رخ می دهد.
بنیاد دفاع از دموكراسی‌ها از اتاق ‌های فكر نومحافظه كاران و گروه‌های حامی در آمریكا می باشد كه همواره سیاست های ضد ایرانی را در واشنگتن پیگیری می كند.
اروپام***7276**2040
۰ نفر