به گزارش ايرنا، آيت ا... عباس كعبي روز دوشنبه در همايش امر به معروف و نهي از منكر خوزستان افزود:يكي از مهمترين اهداف نهضت امام حسين عليه السلام امر به معروف و نهي از منكر بود.
وي گفت: همه افراد جامعه در برابر امر به معروف و نهي از منكر مسئول هستند و لازم است تا براي ايجاد معروف و از بين بردن منكر تلاش كرد.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم ادامه داد:دستگاه هاي اجرايي بايد با تكريم ارباب رجوع، حسن خلق، نقدپذيري و مردم داري عامل به معروف باشند و در اين راستا فعاليت بيش از پيش شوراهاي امر به معروف و نهي از منكر ادارات ضروري است.
** تبديل امر به معروف و نهي از منكر به عنوان يك رفتار در جامعه
مسئول دفتر نمايندگي ولي فقيه در سپاه حضرت ولي عصر(عج) خوزستان نيز گفت: فريضه الهي امر به معروف و نهي از منكر در جامعه هنوز به يك رفتار تبديل نشده است.
حجت الاسلام غلامرضا شفيعي زاده افزود:بخش مهمي از معضلات اجتماعي كنوني جامعه را، فقط احياي امر به معروف و نهي از منكر مي تواند حل كند.
وي ادامه داد:در زمينه احياي امر به معروف و نهي از منكر مشكل داريم و در اين راستا هم دولت و هم مردم بايد همكاري داشته باشند.
حجت الاسلام شفيعي زاده با بيان اينكه ظاهر امروز جامعه به دور از حكومت اسلامي است، گفت: در نظامي كه اسلام در آن حاكم است نبايد شاهد چنين منكراتي بود.
** گلايه از دستگاه هاي دولتي در اجراي قانون امر به معروف و نهي از منكر
نماينده ولي فقيه در استان خوزستان همچنين در حاشيه اين آيين در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با گلايه از برخي دستگاه هاي دولتي در زمينه اجراي قانون امر به معروف و نهي از منكر، بيان كرد: اين قانون مي تواند بخش مهمي از مطالبات شهروندان خوزستان را در بربگيرد.
آيت ا... سيد محمدعلي موسوي جزايري ادامه داد: امر به معروف و نهي از منكر فريضه الهي هستند و اجراي آنها واجب است.
وي گفت:مردم بر اساس اين قانون مي توانند مشكلات و نارسايي هاي موجود در دستگاه ها را به مديران تذكر دهند.
** امر به معروف و نهي از منكر يك امر مردمي است
فرمانده سپاه حضرت وليعصر (عج) خوزستان نيز در حاشيه برگزاري همايش احياي امر به معروف و نهي از منكر در گفت و گو با خبرنگار ما، بيان كرد: يكي از جنبه هاي مهم اين فريضه الهي ، مردمي بودن آن است.
سردار حسن شاهوار پور ادامه داد: بر همين اساس دستگاه هاي دولتي بايد در حوزه حاكميتي كمك كنند تا هم معروفات محقق و هم منكرات از بين بروند.
وي با بيان اينكه در انجام اقدامات سلبي دادگستري ، نيروي انتظامي و ديگر دستگاه هاي مرتبط وظايف خود را بايد انجام دهند، گفت: علاوه بر اين در حوزه ايجابي نيز نياز به هماهنگي و اقدامات فرهنگي داريم.
دبيرستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر خوزستان، ادامه داد: با توجه به فضايي كه دشمنان نظام جمهوري اسلامي فراهم مي كنند هرچقدر كار و تلاش شود بازهم كافي نيست.
وي اضافه كرد: در فضاي مجازي و هم فضاي واقعي دشمن در حال انجام پروژه هاي وسيعي است و با توجه به اين شرايط نبايد كوتاهي صورت بگيرد بلكه بايد با اقدامات اساسي و جدي در زمينه امر به معروف و نهي از منكر ايستادگي كنيم.
شاهوارپور گفت: اقدامات دشمن تاكنون با شكست همراه بوده ولي با اين وجود برنامه ريزي دقيق و كارشناسي در حوزه ترويج امر به معروف و نهي از منكر بايد گسترده تر انجام شود.
** هفت شهيد و جانباز امر به معروف در خوزستان
جانشين دبير ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر خوزستان نيز گفت: خوزستان تعداد سه شهيد و چهار جانباز در راستاي اجراي امر به معروف و نهي از منكر داشته است.
كهزاد سروستاني ادامه داد: ستاد امر به معروف يك نهادي فرهنگي و مردمي است كه تلاش دارد امنيت را در جامعه برقرار و از ارزش ها و اعتقادات در كشور محافظت كند.
وي ادامه داد: اين ستاد در يك سال گذشته براي 17 هزار و 335 نفر در قالب گروه هاي طلايه داران، ياوران و يادآوران امر به معروف كارگاه آموزشي برگزار كرده و از بين اين تعداد يك هزار و 750 نفر كارت شناسايي دريافت كرده اند.
7148/ 6037
عضوخبرگان رهبري:
دستگاه هاي اجرايي با نقدپذيري عامل به معروف باشد
۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۷:۳۸
کد خبر:
83036438
اهواز - ايرنا - يكي از نمايندگان مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبري با اشاره به اينكه تبعيض، بي عدالتي، گراني، بيكاري و تحريك قوميتي از موارد منكراتي است، بيان داشت: دستگاه هاي اجرايي بايد با تكريم ارباب رجوع و نقدپذيري عامل به معروف باشند.