۳۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۱۶
کد خبر: 83039427
T T
۰ نفر
10 هزار پرونده جانبازی در نوبت رسیدگی است

تهران- ایرنا- مدیركل كمیسیون پزشكی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در حال حاضر 10 هزار پرونده مربوط به افزایش درصد جانبازی، حق پرستاری از والدین شهدا و از كارافتادگی كلی (حالت اشتغال) ایثارگران در نوبت بررسی در كمیسیون پزشكی است.

غلامرضا طائبی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا در پاسخ به این سوال آیا آماری از تعداد پرونده های ایثارگران در نوبت بررسی وجود دارد، اظهار داشت: طبق آماری كه در سیستم بنیاد شهید در استان های مختلف ثبت شده است، حدود 10 هزار نفر در نوبت كمیسیون هستند. این پرونده ها مربوط به كسانی است كه برای بار اول بررسی می شود یا در مرحله تجدیدنظر هستند.
وی تصریح كرد: هر هفته پنج تیم تخصصی از پزشكان و كارشناسان كمیسیون پزشكی به استان هایی كه پرونده هایی برای تكمیل دارند، اعزام می شود. البته باید مدارك كامل و امكان دعوت جانباز هم وجود داشته باشند تا در یك روز هشت متخصص به هر یك از این مناطق اعزام شوند.
طائبی شرط بررسی پرونده ها در كمیسیون های پزشكی را تكمیل 200 پرونده در هر استان اعلام كرد و اظهار داشت: بسیاری از استان ها درخواست ثبت پرونده دارند اما تا زمانی كه پرونده متقاضیان تكمیل نشود، نمی توان نیروهای متخصص را اعزام كرد.
وی اضافه كرد: زمانی كه ادارات بنیاد شهید در استان ها اعلام كنند كه 200 پرونده برای طرح در كمیسیون پزشكی آماده دارند، بنیاد شهید در مدت زمانی كمتر از یك ماه تیم های تخصصی و كارشناسی را برای بررسی این پرونده ها اعزام می كند.
طائبی خاطرنشان كرد: كمیسیون پزشكی بنیاد شهید تا پایان سال تعداد 10 هزار پرونده را به حداقل می رساند. ممكن است بسیاری از این پرونده ها توسط پزشك مشاور بررسی نشده باشد. البته اینكه پرونده ها ثبت شده باشند به منزله آماده بودن آنها نیست و باید پزشكان و مشاوران استان پرونده ها را بررسی كنند، شاید پس از بررسی ها، حدود 50 درصد پرونده های پشت نوبت در استان ها پاسخ داده شوند.
مدیركل كمیسیون پزشكی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بیشترین درخواست خانواده های ایثارگران، از سوی جانبازان زیر 25 درصد است تا بتوانند با طرح موضوع در كمیسیون پزشكی، درصد جانبازی خود را به 25 درصد برسانند و فرزندان آنان بتوانند از خدمات شهریه دانشگاه، معافیت از سربازی و سهمیه استخدامی استفاده كنند.
وی تصریح كرد: البته جانبازانی مانند جانبازان اعصاب و روان كه مشمول افزایش درصد جانبازی می شوند، ممكن است تاكنون اقدامی برای افزایش درصد جانبازی نداشته باشند اما به دلیل عوارض جانبازی، بیماری آنها تشدید شده باشد كه این افراد نیز پس از جانبازان زیر 25 درصد، بیشترین مراجعه برای افزایش درصد جانبازی را دارند.
به گفته طائبی، از ابتدای امسال تاكنون بیش از ١٣ هزار پرونده به كمیسیون پزشكی بنیاد شهید ارسال شده است كه دو هزار و 4٠٠ پرونده برای بار اول تشكیل شده و بقیه مربوط به تجدیدنظر است.
مدیركل كمیسیون پزشكی بنیاد شهید افزود: امسال پرونده 5٠٠ نفر در كمیسیون اشتغال یا از كارافتادگی كلی، هزار پرونده در كمیسیون ماده ١5 و هزار و ٣٠٠ پرونده در شورای عالی پزشكی، سه هزار و 6٠٠ پرونده مربوط به كمیسیون حق پرستاری والدین شهدا و ٧٠ پرونده برای تغییر ساعت كاری بررسی شده است.
بنیاد شهید و امور ایثارگران به حدود 600 هزار جانباز خدمات ارائه می دهد.
اجتمام* 7268*1834
۰ نفر