۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۸:۱۸
کد خبر: 83042874
T T
۰ نفر
سطح زیركشت چغندر قند در كهگیلویه و بویراحمد 60 برابر می شود

یاسوج- ایرنا - رئیس سازمان جهاد كشاورزی كهگیلویه و بویراحمد گفت: امسال سطح زیر كشت چغندر قند در استان 60 برابر افزایش می یابد به طوری كه در 600 هكتار از زمین های منطقه محصول كشت خواهد شد.

الیاس تاج الدینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سال گذشته برای نخستین بار محصول چغندر قند در سطح 10 هكتار از مزارع گچساران كشت شد.
وی افزود: امسال حدود 800 تن چغندر قند در كهگیلویه و بویراحمد تولید و برداشت شد.
تاج الدینی بیان كرد: محصول چغندرقند تولید كننده گچسارانی مقام نخست را در بین تولید كنندگان كشور كسب كرد كه این امر موفقیتی بزرگ برای حوزه كشاورزی این استان است.
وی عنوان كرد: این محصول از نظر كمی و كیفی رتبه نخست كشور را كسب و تولید كننده آن از دست وزیر كشاورزی لوح تقدیر دریافت كرد.
سالانه بیش از 96 هزار تن انواع محصولات كشاورزی و دامی در شهرستان گچساران تولید می شود.
رئیس سازمان جهاد كشاورزی كهگیلویه و بویراحمد تصریح كرد: میزان تولید محصول چغندرقند این بهره بردار 81 تن در هر هكتار بود در جالی كه میانگین برداشت این محصول معمولاً 60 تن در هر هكتار است.
وی ابراز داشت: عیار چغندر تولیدی این استان 18 بوده است كه نسبت به سایر مناطق كشور بالاتر است.
تاج الدینی از كشاورزان خواست با تولید این محصول ضمن كسب درآمد خوب به صرفه جویی در مصرف آب كشاورزی به دلیل كم آب بر بودن این محصول كمك كنند.
سالیانه 850 هزار تن انواع محصول دامی، زراعی، باغی و آبزیان در این استان تولید می‌شود.
میزان تولید محصولات كشاورزی كهگیلویه و بویراحمد در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی سالیانه 10 هزار تن بود.
استان كهگیلویه و بویراحمد یك درصد مساحت ایران را در اختیار دارد و جمعیت آن طبق سرشماری نفوس و مسكن سال 95 از مرز 713 هزار نفر گذشته است.
9868/1662