حسن ارگي روز چهارشنبه در گفت وگو با ايرنا افزود: مهديشهر از ظرفيت هاي منحصر به فردي براي كمك به توسعه اقتصادي استان سمنان برخوردار است كه بايد مسوولان امر براي گردشگرپذيري اين منطقه بيشتر تلاش كنند.
وي خاطرنشان كرد: فاصله 2 ساعته از كوير سمنان تا مناطق ييلاقي شهميرزاد، ظرفيتي ديدني و بكر براي رونق اشتغال در استان سمنان است كه در چند سال گذشته از اين ظرفيت به معني واقعي نتوانستيم استفاده كنيم.
وي با بيان اينكه، موقعيت مكاني شهرستان مهديشهر بسيار درخور توجه است، گفت: در كمتر از 2 ساعت مي توان از منطقه كوهستاني به سواحل دريا رسيد و بايد با معرفي اين ظرفيت ها، مسافران براي سفر به مناطق شمال كشور از اين شهرستان ترغيب شوند.
ارگي ادامه داد: زيرساخت لازم براي جذب گردشگر در شهرهاي مهديشهر و شهميرزاد فراهم است و با اجراي طرح هاي مطالعاتي و تدوين طرح آمايش سرزمين مبتني بر اصل اشتغالزايي و گردشگرپذيري در دستور كار قرار دارد.
فرماندار مهديشهر تصريح كرد: براي تحقق شعار از كوير تا خزر در چند سال گذشته اقدام هاي موثري انجام شد و افزايش تردد 30 درصدي مسافران به نسبت سال 92 از اين شهرستان مهديشهر، گويا تحقق شعار اقتصاد مقاومتي و استفاده بهينه از ظرفيت ها براي اشتغالزايي دراستان سمنان است.
ارگي ادامه داد: در سال گذشته بيش از 20 تفاهم نامه براي ساخت اقامتگاه هاي بوم گردي و هتل در شهرستان مهديشهر با فعالان اقتصادي به امضا رسيد كه در آينده نزديك با عملياتي شدن اين طرح ها شاهد جهش اقتصادي و توسعه در اين منطقه خواهيم بود.
شهرستان مهديشهر بيش از 50 هزار نفر جمعيت دارد و غار دربند، جنگل رودبارك، سياه دره، جنگل فينسك، منطقه حفاظت شده پرور، چشمه روزيه، شيرقلعه شهميرزاد، كاخ ابراهيم خان يا شكارگاه ملاده، بخشي از جاذبه هاي طبيعي و تاريخي گردشگري اين شهرستان است.
به گزارش ايرنا، در سمنان تاكنون 40 روستاي هدف گردشگري شناسايي شده و 34 اقامتگاه بوم گردي، هفت خانه مسافر، يك متل و سه مجتمع، محوطه و مجموعه گردشگري در منطقه روستايي استان احداث شده است.
649 اثر تاريخي، فرهنگي، طبيعي و معنوي استان سمنان شامل بنا، محوطه و تپه در فهرست آثار ملي به ثبت رسيده است.
7339/6103
سمنان- ايرنا- فرماندار مهديشهر گفت: ظرفيت گردشگري و جاذبه بكر طبيعي اين شهرستان براي توسعه اقتصادي در منطقه نيازمند نمادسازي و معرفي است.