۶ مهر ۱۳۹۷، ۷:۳۸
کد خبر: 83046828
T T
۰ نفر
تنديس سردار شهيد علي حاجبي در رودان رونمايي شد

بندرعباس- ايرنا- همزمان با هفته دفاع مقدس تنديس سردار سرلشكر پاسدار شهيد حاج علي حاجبي درميان استقبال پرشور مردم انقلابي و شهيد پرور در بلوار شهداي شهر رودان پنجشنبه شب رونمايي شد.

به گزارش يرنا، مردم ولايتمدار، انقلابي و قدرشناس شهرستان رودان با حضور در اين آيين با اداي احترام به مقام والاي سرفرازان عرصه حماسه و دفاع، ياد و خاطره اين شهيد والامقام را گرامي داشتند و بار ديگر با آرمان هاي والاي امام شهدا و شهداي امام (ره) تجديد عهد و پيمان كردند.
زندگينامه سردار سرلشكر پاسدار شهيد علي حاجبي
علي حاجبي در بهار سال 1341 در خانواده اي مذهبي در روستاي بادرگ رودخانه شهرستان رودان ديده به جهان گشود.
پدر نام وي را در ابتدا خان محمد مي گذارد اما همين كه او به سن پنج سالگي مي رسد متوجه ستم و ظلم عوامل دست نشانده پهلوي مي شود از اينرو پدر را مجبور مي سازد كه نام وي را تغيير دهد و نام او را علي مي گذراند.
دوران ابتدايي را در روستاي رودخانه به پايان مي رساند و به سبب پشتكاري كه داشت تصميم به ادامه تحصيل مي گيرد، بندرلنگه مقصد بعدي او براي گذراندن مقطع راهنمايي بود و تابستان ها در آن شهرستان به كارگري مشغول بود.
دوران تحصيل او در مقطع راهنمايي مصادف بود با شكل گيري انقلاب اسلامي و براي اينكه بتواند در متن حركت هاي انقلاب قرار بگيرد و از طرفي به ادامه تحصيل در مقطع دبيرستان هم بپردازد به شهرستان زرند كرمان مي رود.
ويژگي هاي اخلاقي شهيد حاجبي
علي جواني خوش خلق، مهربان، ساده و بي آلايش بود، در پوشش بسيار ساده پوش و كمتر لباس نو مي پوشيد، در صله رحم و احترام به پدر و مادر نيز زبانزد خاص و عام بود.
با شروع تجاوز رژيم بعثي عراق به خاك ايران، ترجيح مي دهد درس را رها كرده و وارد سپاه شود تا از اين طريق عازم جبهه شود.
دوران حضور در جبهه
علي حاجبي در سال 1359 به جبهه هاي نبرد حق عليه باطل اعزام مي شود، در ابتدا چون سازمان سپاه آنچنان شكل نگرفته بود، در جنگ هاي نامنظم دكتر چمران شركت مي كند و پس از شهادت دكتر چمران و با شكل گيري گردان ها و تيپ هاي سپاه و بسيج، علي بعنوان نيروي زرهي وارد تشكيلات ثارالله مي شود.
دوران حضور او در لشكر 41 ثارالله، بخش اعظم زمان حضور وي در جنگ را شامل مي شود، ابتدا بعنوان نيروي زرهي و پس از گذشت مدت كوتاهي در اين قسمت با توجه به موفقيت هايي كه در ماموريت ها كسب مي كند و با توجه به استعدادي كه در وي وجود داشت او را بعنوان مسوول مخابرات لشكر منصوب مي كنند.
ازدواج
علي حاجبي در سن 22 سالگي يعني در مهر ماه سال 1363 در حالي كه دل در گرو جبهه داشت، ازدواج مي كند.
قداست لباس سبز سپاه
همرزمان حاج علي مي گويند ما كمتر ديده بوديم در منطقه عملياتي با لباس سبز حاضر شود و هميشه با لباس خاكي در ماموريت ها حاضر مي شد.
اما آنها 2 بار حاج علي را با لباس سبز سپاه ديدند، يكبار در شب مراسم ازدواج خود و بار ديگر نيز در عمليات كربلاي يك در منطقه مهران
حضور در عمليات ها
علي حاجبي در عمليات هاي مختلفي نظير عمليات بزرگ ثامن الائمه، طريق القدس، عقيل حرم، والفجر مقدماتي، يك، دو، سه، چهار و هشت، خيبر، عاشورا، بدر، آزادسازي مهران و كربلاي يك حضور داشت.
حضور در سرزمين وحي
علي پس از پنج سال حضور مداوم در جبهه و گذشتن از تمام تجملات و دلبستگي هاي دنيوي و تهذيب نفس در مرداد ماه سال 64 به سرزمين وحي، مشرف مي شود.
سردار شهيد علي حاجبي در تاريخ دهم تير ماه سال 1365 پس از غسل شهادت، پوشيدن لباس مقدس پاسداري و بستن پيشاني بند لبيك يا خميني (ره) در عمليات كربلاي يك (آزاد سازي مهران) بر اثر اصابت تركش گلوله خمپاره به قسمت چپ ناحيه سينه به شهادت مي رسد.
فرازي از مناجات نامه سردار شهيد علي حاجبي
خدايا اگر صلاح ميداني ختم عمر اين حقير را نيز شهادت در راه خودت قرار ده، آمين
تنديس سردار سرلشكر پاسدار شهيد حاج علي حاجبي توسط شهرداري رودان احداث شده است.
شهرستان رودان با بيش از 124 هزار نفر جمعيت در 90 كيلومتري شرق شهرستان بندرعباس مركز استان هرمزگان واقع شده است.
مردم ولايي، انقلابي و شهيد پرور شهرستان رودان در دوران حماسه و دفاع بيش از 200 شهيد، جانباز و آزاده سرافراز به اسلام، انقلاب و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران، تقديم كرده اند.
7196 /6048