به گزارش روز شنبه ايرنا، در اين نمايشگاه كه از روز گذشته /جمعه/ و به مدت چهار روز در شهر وان در شرق تركيه داير شده، نمايندگان بخش گردشگري ايران، تركيه، گرجستان، جمهوري آذربايجان و ارمنستان حضور دارند.
هدف از برپايي اين نمايشگاه توسعه تجارت و تقويت صنعت گردشگري بين كشورهاي منطقه عنوان شده است.
نادر فلاحي مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل در مصاحبه با خبرنگار ايرنا، با اشاره به حضور نمايندگان بخش گردشگري چهار استان اردبيل، زنجان، آذربايجان شرقي و آذربايجان غربي در اين نمايشگاه گفت: كشورهاي منطقه اشتراكات فراواني دارند و با توجه به تسهيل سفر بين آنها، برگزاري چنين نمايشگاهي مي تواند به تقويت ارتباطات مثبت بين اين كشورها بيانجامد.
وي معرفي توانمندي هاي گردشگري ايران به خصوص استان هاي همجوار در تركيه و منطقه قفقاز، جذب گردشگران خارجي، استفاده از تجربه فعالان بخش گردشگري و نيز جذب سرمايه گذاران اين بخش را از جمله اهداف حضور ايران در اين نمايشگاه ذكر كرد.
به گفته وي ،در اين نمايشگاه غرفه استان اردبيل كه با استفاده از نمادهاي بومي ايراني از جمله بقعه شيخ صفي الدين اردبيلي و صنايع دستي محلي تزئين شده، به عنوان غرفه برتر انتخاب شده است.
فلاحي اضافه كرد: در اين نمايشگاه نشان دوستي از طرف استاندار اردبيل جهت توسعه روابط اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي بين دو استان اردبيل و وان به استاندار وان اهدا شد.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل افزود: اردبيل آماده استقبال از حضور فعالان گردشگري و سرمايه گذاران ترك است و در اين نمايشگاه ظرفيت هاي گردشگري ايران و به خصوص استان معرفي شد.
به گزارش ايرنا، در نمايشگاه گردشگري تركيه استفاده از فناوري نوين براي معرفي جاذبه هاي استان اردبيل در راستاي توسعه گردشگري الكترونيك از طريق فراهم سازي بازديد مجازي از بقعه شيخ صفي الدين اردبيلي مورد استقبال بازديد كنندگان قرار گرفته است.
خاورم/1905**1211
آنكارا- ايرنا- سومين نمايشگاه بين المللي گردشگري تركيه در شهر وان با حضور نمايندگاني از بخش گردشگري ايران برپا شد.