به گزارش ايرنا، سرهنگ «پرويز اسدي» روز يكشنبه به مناسبت هفته نيروي انتظامي در جمع اصحاب رسانه افزود: متكديان پاكستاني در برخي محله هاي ساوه ساكن شده اند و روزانه نيز با حضور در ميادين و خيابان هاي شهر و حوزه عوارضي آزادراه هاي ساوه اقدام به تكدي گري مي كنند.
وي گفت: اطلاعات كاملي از اين متكديان و محل سكونت آنان در دست است و توان جمع آوري آنان در يك روز نيز وجود دارد اما، مشكل اين است كه بعد از دستگيري با وجود دستور مرجع قضايي، مرجعي نيست كه آنان را در اختيار بگيرد و دوباره در سطح شهر رها نشوند.
وي گفت: متكديان پاكستاني به صورت خانوادگي و سازمان يافته فعاليت مي كنند و در ايجاد مشكلات بهداشتي و اخلاقي در جامعه نقش دارند و تصميمي قاطع از سوي مقامات استاني مي خواهد تا قبل از عميق تر شدن دامنه معضلات آنان ساماندهي لازم صورت بگيرد.
فرمانده انتظامي شهرستان ساوه خاطرنشان كرد: براي بازپروري معتادان تلاش چنداني نمي شود و نياز است كه برنامه هدفمندي از سوي دستگاه هاي متولي اعمال شود.
سرهنگ اسدي گفت: برقراري امنيت در شهرستان ساوه با وجود شاخص هايي مانند تنوع قومي و مذهبي، وجود مناطق حاشيه اي و ساير عوامل مستعد كننده آسيب مناسب است و در نتيجه همكاري و اعتماد شهروندان به پليس حاصل است و ميزان تماس هايي كه شهروندان با سامانه 197 در 6 ماه اخير برقرار كرده اند تاييد كننده اين مهم است.
وي تاكيد كرد: در تامين امنيت اجتماعي علاوه بر نيروي انتظامي، حدود 25 دستگاه به صورت مستقيم و غير مستقيم نقش دارند كه حضور اثر بخش و برنامه محور تك تك آن ها در اين زمينه حياتي است.
فرمانده انتظامي شهرستان ساوه عنوان كرد: 924 مورد تماس از سوي شهروندان ساوجي با سامانه 197 پليس گرفته شد كه 403 مورد آن مربوط به انتقاد و پيشنهاد، 160 مورد تقدير از نيروي انتظامي، 337 مورد اخذ مشاوره و راهنمايي و 25 مورد هم شكايت از ناجا بوده است.
سرهنگ اسدي در بخش ديگري از سخنانش اظهار داشت: سرقت خرد در ساوه در يك سال اخير به دليل عواملي چون مشكلات اقتصادي، شرايط نامطلوب نگهداري معتادان افزايش داشته كه بايد با تحليل شرايط راهكارهاي موثري توسط دستگاه هاي متولي براي كاهش آن گرفته شود.
وي افزود: هيچ سرقت مسلحانه اي در يك سال اخير در ساوه اتفاق نيفتاده است اما شاخص دستگيري سارقان 17 درصد و كشفيات اموال مسروقه توسط پليس سه درصد رشد داشته است.
سرهنگ اسدي گفت: 626 كيلوگرم انواع مواد مخدر نيز در يك سال اخير در ساوه كشف شد ه كه نسبت به مدت مشابه قبل 21 درصد افزايش دارد.
وي توضيح داد: كشف محصولات غير فرهنگي در مدت اشاره شده 22 درصد افزايش، كشف سلاح 68 درصد افزايش داشته و 100 ميليارد ريال نيز كالاي قاچاق در راستاي حمايت از توليدات داخلي در شهرستان ساوه توسط نيروي انتظامي كشف شده است.
وي همچنين از كاهش 33 درصدي قتل در ساوه خبر داد و گفت: تمامي موارد قتل گزارش شده در يك سال اخير با تلاش عوامل پليس پيگيري و قاتلان دستگير شدند.
سرهنگ اسدي همچنين در مورد عملكرد پليس راهور اين شهرستان، گفت: هشت هزار و 962 خودرو در يك سال گذشته توسط پليس شماره گذاري يا تعويض پلاك شده و سه هزار و 539 فقره گواهينامه پايه يكم، دوم و سوم و نيز موتورسيكلت صادر شده است.
وي عنوان كرد: 2 هزار و 855 دستگاه خودرو به دلايل مختلفي مانند تصادف، ايجاد مزاحمت، آلودگي صوتي، مواد مخدر در يك سال گذشته توسط نيروي انتظامي توقيف شده است.
فرمانده نيروي انتظامي ساوه به ابلاغ 64 هزار و 250 فقره احكام قضايي، تشكيل 21 هزار و 770 فقره پرونده قضايي، اجراي 2 هزار و 812 فقره حكم جلب، انجام 32 هزار و 675 مورد اقدامات تشخيص هويت و سوء پيشينه و ارائه 55 هزار خدمت (دريافت خلافي خودرو، يارانه، معافيت تحصيلي ) از سوي دفاتر پليس +10 شهرستان ساوه در يك سال اخير اشاره كرد.
اسدي عنوان كرد: در اين مدت 66 هزار تماس از سوي شهروندان با سامانه 110 پليس برقرار شده كه 80 درصد آن توسط پليس عملياتي شده و اغلب تماس ها نيز در مواردي مانند نزاع هاي خياباني و خانوادگي، سرقت، مواد مخدر، مزاحمت و حوادث رانندگي بوده است.
ساوه با 285 هزار نفر جمعيت دومين شهرستان پرجمعيت استان مركزي است.
اين شهرستان مهاجر پذيري است و 22 منظقه حاشيه اي و سكونتگاه غيررسمي دارد.
9921/6539/6013/
ساوه - ايرنا - فرمانده انتظامي شهرستان ساوه گفت: متكديان خارجي تبعه پاكستان در اين شهر به معضلي اجتماعي تبديل شده اند كه براي ساماندهي آنان همراهي موثر مسئولان نياز است.