محمدرضا آقاباباگليان روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اين مدت، نصف زماني است كه ورزشكاران ديگر در رشته هاي مختلف صرف مي كنند و اين نشان مي دهد كه بستر حضور معلولان در تيم هاي ملي به خوبي مهيا شده است.
به گفته وي، كسب سكوهاي جهاني نيز با اراده و انگيزه ورزشكاران جوان ميسر مي شود و نبايد آن را دور از دسترس قلمداد كرد.
وي ادامه داد: بر اين اساس در استان اصفهان طرح هاي معرفي رشته هاي ورزشي معلولان به خانواده ها اجرا مي شود تا بتوانيم استعدادها را به خوبي شناسايي و به تيم هاي استان اضافه كنيم.
رئيس هيات ورزش هاي جانبازان و معلولان استان اصفهان با اشاره به امكانات مناسب اصفهان در اين ، تصريح كرد: مجموعه ورزشي شهيد ميثمي واقع در شهرك وليعصر يكي از بهترين مجموعه هاي ورزشي معلولان در سطح كشور و حتي بين الملل به شمار مي رود.
آقاباباگليان خاطرنشان كرد: در اين مجموعه ورزشي، ورزشكاران در رشته هاي بسكتبال با ويلچر، واليبال نشسته و تيراندازي فعاليت مي كنند و تمامي استانداردها و همچنين مناسب سازي براي معلولان در آن لحاظ شده است.
وي به آغاز بازي هاي پاراآسيايي 2018 جاكارتا اندونزي اشاره كرد و گفت: اصفهاني هاي حاضر در كاروان تيم ملي با انجام تمرينات مناسب طي يكسال اخير به آمادگي مناسبي دست يافتند و با روحيه مناسب به اين آوردگاه مهم آسيايي اعزام شدند.
رئيس هيات ورزش هاي جانبازان و معلولان استان اصفهان در ادامه پيش بيني كرد كه حداقل 15 مدال توسط اصفهاني ها در اين رقابت ها كسب شود.
در سومين دوره بازي هاي پاراآسيايي جاكارتا در كشور اندونزي، از ايران در مجموع 136 ورزشكار در بخش آقايان و 73 ورزشكار در بخش بانوان به ميدان مي روند.
25 ورزشكار، مربي و داور از استان اصفهان در اين مسابقات حضور دارند.
6020 / 2093
اصفهان - ايرنا - رئيس هيات ورزش هاي جانبازان و معلولان استان اصفهان گفت: يك ورزشكار معلول مي تواند طي دو سال فعاليت و در صورت تمرين و انگيزه بالا به يكي از تيم هاي ملي راه يابد.