به گزارش ایرنا، مدیرعامل برق منطقه ای تهران در این آیین گفت: از سال 94 تاكنون با هزینه 500 میلیارد تومان اعتبار و اجرای طرح های مختلف تولید و توزیع نیروی برق در قم، ظرفیت تولید برق این استان 30 درصد افزایش یافته كه رقم قابل توجهی است.
غلامرضا خوش خلق با اشاره به تلاش های صورت گرفته برای پاسخ گویی به نیازهای برقی مشتركین خانگی و صنعتی در قم، افزود: 300 میلیارد تومان نیز برای اجرای طرح های جدید صنعت برق در این استان هزینه خواهد شد.
وی با عذرخواهی از مردم قم به دلیل خاموشی های مقطعی تابستان سال جاری، ابراز امیدواری كرد كه با اجرای طرح های جدید صنعت برق در استان و همراهی مردم در تابستان آینده بدون هیچ مساله ای، از زمان های اوج مصرف عبور كنیم.
18 میلیون تن از جمعیت كشور از جمله مردم استان قم تحت پوشش برق منطقه ای تهران قرار دارند.
همچنین مدیرعامل شركت توزیع نیروی برق قم در این آیین گفت: گرمای زیاد هوا و پدیده ریزگرد از جمله مشكل های پیش روی صنعت برق استان است.
مهدی آهنین پنجه افزود: بیش از 552 هزار مشترك از شبكه توزیع برق قم استفاده می كنند و بیشترین مقدار مصرف انرژی برق در این استان 775 مگاوات است.
وی ادامه داد: با تلاش های صورت گرفته طی چهار سال گذشته میزان تلفات انتقال نیروی برق از نیروگاه ها تا مكان استقرار مشتركین در قم از 14.65 درصد به حدود 10 درصد رسیده است و ما به دنبال كاهش حداكثری این هدررفت انرژی هستیم.
طرح های نیروگاه برق با ظرفیت تولید 6 هزار كیلووات و اعتبار 128 میلیارد ریال، نیروگاه برق خورشیدی با ظرفیت 100 كیلووات و اعتبار هفت میلیارد ریال، توسعه و بهینه سازی 40 فیدر خروجی پست های فوق توزیع با اعتبار 46 میلیارد ریال، شبكه روشنایی هفت كیلومتر از بلوار آیت الله بروجردی قم با اعتبار 9 میلیارد ریال و شبكه فشار متوسط جهت تغذیه شبكه روشنایی این بلوار به طول هشت كیلومتر با اعتبار 24 میلیارد ریال، امروز به بهره برداری رسید.
حضور در نشست بررسی مسائل و مشكلات صنعت آب و برق استان از دیگر برنامه های وزیر نیرو در قم بود.
7405/ 1175
قم - ایرنا - پنج طرح تولید و توزیع صنعت برق، روز پنجشنبه طی آیینی با اعتبار 214 میلیارد ریال با حضور رضا اردكانیان، وزیر نیرو، استاندار، نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی و شماری دیگر از مسئولان در قم به بهره برداری رسید.