اسماعيل عطاپور روز شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اين طرح از پانزدهم شهريور تا دهم مهر امسال در سطح استان اجرا شد و بازرسان اين اداره كل بيش از 16هزار مورد بازرسي از واحدهاي اقتصادي و خدماتي استان انجام دادند.
وي اظهار داشت: از اين تعداد بازرسي 2 هزار و 600 مورد مربوط به واحدهاي صنفي مشمول طرح بازگشايي مدارس مانند كيف و كفش، پوشاك مدارس و نوشت افزار بود.
معاون نظارت و بازرسي سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان شرقي يادآوري كرد: در مدت اجراي اين طرح بيش از 800 مورد شكايت مردمي از سوي بازرسان اين اداره كل دريافت شده است.
عطاپور، ممانعت از فروش اجباري ساير اقلام نوشت افزار به همراه خريدهاي ضروري، جلوگيري از عرضه انواع اقلام نوشت افزار تقلبي و غيراستاندارد وارداتي و برخورد قانوني با كالاهاي قاچاق در سطح بازار، رعايت درج قيمت مصرف كننده كالاها و رعايت درصد سود مجاز در مقاطع عمده و خرده فروش را از جمله موارد اجراي اين طرح اعلام كرد.
وي گفت: اين طرح با هدف اعمال نظارت پيشگيرانه و جلوگيري از سوءاستفاده احتمالي عرضه كنندگان اجرا شد.
معاون نظارت و بازرسي سازمان صنعت معدن و تجارت آذربايجان شرقي اظهار داشت: در ايام بازگشايي مدارس، همكاري سازمان هايي مانند آموزش و پرورش و بهزيستي با اين اداره كل در راستاي كاهش تخلفات صنفي نقش بسزايي ايفا كرد.
عطاپور افزود: همه واحدهاي عرضه كننده كالا و ارايه دهنده خدمات مربوط موظف به نصب قيمت كالا و نرخ نامه در معرض ديد عموم بوده و شهروندان مي توانند در صورت مواجهه با هرگونه تخلف احتمالي مانند گران فروشي، نصب نكردن قيمت و صادر نكردن صورتحساب، مراتب را با سامانه 124 گزارش كنند.
8023/518
تبريز - ايرنا - معاون نظارت و بازرسي سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان شرقي گفت: در راستاي اجراي طرح بازرسي و نظارت ويژه بازگشايي مدارس 83 پرونده در استان براي واحدهاي متخلف تشكل شد.