۲۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۴:۴۸
کد خبر: 83066728
T T
۰ نفر
كميته استانداردسازي طب سوزني چين با حضور يك ايراني برگزار شد

پكن- ايرنا- نشست كميته تخصصي استاندارد سازي بين المللي تكنيك ها، روش ها و خدمات طب سوزني كشور چين با حضور مقاماتي از وزارت بهداشت، فرهنگستان طب چيني، فدراسيون جهاني طب سوزني و طب چيني و اساتيد مطرح اين رشته از جمله يك متخصص ايراني در پكن برگزار شد.

به گزارش روز دوشنبه ايرنا هدف اين نشست بررسي و تصويب استاندارد سازي بين المللي برخي تكنيك هاي طب سوزني، روش هاي مختلف تشخيصي، درماني و ابزار به منظور ارتقا كيفيت خدمات طب سوزني در سطح دنيا است.
وزارت بهداشت چين از چند سال پيش با همكاري دانشگاه ها و فدراسيون جهاني طب سوزني و طب چيني اقدام به استانداردسازي بين المللي خدمات طب سوزني و گياهان دارويي كرده است و در تلاش است براي همه اين خدمات استاندارد ايزو دريافت كند.
به گفته دكتر 'سانگ بين شنگ' دبيركل سياست گذاري و نظارت سازمان طب سنتي چين، طب سوزني و طب هاي مكمل و سنتي متعلق به كشور خاصي نيست و بايد زمينه اي فراهم آورد تا همه مردم دنيا از خدماتي با كيفيت بالا و استاندارد بهره مند شوند بنابراين در قدم اول لازم است اين خدمات با توجه به نياز و شرايط كشورهاي مختلف دنيا استاندارد سازي شود تا هم در ارايه خدمات و هم در پايش و نظارت معياري بين المللي وجود داشته باشد.
نكته قابل توجه اين نشست تخصصي رسمي حضور يك پزشك ايراني بعنوان تنها متخصص خارجي اين كميته بود دكتر 'اميرهومن كاظمي' عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران و نائب رييس فدراسيون جهاني طب سوزني كه در سال هاي گذشته نيز در نشست هاي مختلف مشورتي اين كميته نيز حضور داشته است در همين رابطه به خبرنگار ايرنا گفت: در چند سال گذشته نشست هاي تخصصي زيادي براي استاندارد سازي بين المللي ابزار و وسائل طب سوزني، تكنيك هاي رايج اين رشته و روش هاي اجراي آن بر روي بيماران با هدف افزايش اثربخشي و جلوگيري از عوارض جانبي احتمالي برگزار شده است.
اين استاد ايراني دانشگاه پكن همچنين اظهار داشت استاندارد ايزو اخيراً براي برخي خدمات دريافت شده و تلاش ها براي ارتقا استانداردهاي بين المللي جهت افزايش كيفيت خدمات طب سوزني و طب سنتي در كلينك هاي اقصي نقاط دنيا ادامه دارد.
كاظمي ادامه داد: در صورت تصويب يك استاندارد بين الملي براي اين خدمات، پزشكان و مراكز درماني طب سوزني اقصي نقاط دنيا مي توانند از آن به عنوان الگو براي بهبود كيفيت خدمات استفاده كنند، اين امر در آينده به افزايش كيفيت آموزش و پژوهش نيز منجر خواهد شد و توسعه علمي و دانشگاهي طب مكلمل و فراگير را به ارمغان خواهد آورد.
به گفته وي نشست امروز جلسه بررسي نهايي و تصويب برخي از روش هاي طب سوزني بود كه بعد از تصويب در اين كميته، بايد به تاييد سازمان طب چيني وزارت بهداشت چين هم برسد.
دكتر كاظمي افزود: كشورهاي مشرق زمين روش هاي پزشكي با ارزشي را طي قرن ها متمادي حفظ و صيانت كرده اند كه حالا وقت آن رسيده بيش از پيش آنها را براي ارتقا سلامت همه مردم دنيا به اشتراك بگذارند.
دكتر 'هوانگ لونگ شيانگ' رييس اين كميته نيز در گفت و گو با ايرنا ضمن استقبال از حضور يك پزشك ايراني در اين كميته، آن را در ارتباط دو مكتب طب ايراني و چيني موثر دانست.
او همچنين گفت مكاتب طبي مختلف دنيا از جمله طب چيني و ايراني قابليت ارائه خدمات بيشتري به دنيا را دارند كه شرط آن صحبت به زبان علمي پزشكي روز و افزايش كيفيت خدمات است كه در اين ميان همكاري هاي بين المللي هم از جايگاه خاصي برخوردار است.
**آساق**1904**