۲۴ مهر ۱۳۹۷، ۲۱:۲۴
کد خبر: 83068476
T T
۰ نفر
90 ميليارد ريال به پارك فناوري آذربايجان غربي اختصاص مي يابد

اروميه- ايرنا- استاندار آذربايجان غربي گفت: 90 ميليارد ريال اعتبار براي توسعه پارك علم و فناوري اين استان و تكميل طرح هاي نيمه تمام اين مركز اختصاص مي يابد.

به گزارش ايرنا، محمد مهدي شهرياري شامگاه سه شنبه در آيين ديدار با نخبگان دانشگاهي استان كه با حضور معاون علمي و فناوري رييس جمهوري برگزار شد، افزود: 45 ميليارد ريال از اين اعتبار توسط استانداري و 45 ميليارد ريال نيز از سوي رياست جمهوري تامين مي شود.
وي ادامه داد: توسعه فعاليت شركت هاي فناور و دانش بنيان و همچنين فراهم كردن زيرساخت هاي لازم براي فعاليت اين شركت ها از اولويت هاي دولت و مسوولان استاني است.
وي افزود: 18 شركت دانش بنيان در آذربايجان غربي فعاليت مي كند و اين رقم نشان از بي توجهي مسوولان گذشته به حوزه علم و فناوري دارد.
وي اضافه كرد: تعداد واحدهاي دانش بنيان در آذربايجان غربي بايد به 100 شركت برسد و اين امر نيازمند توجه جدي مسوولان و فعالان بخش علمي و فناوري است.
استاندار آذربايجان غربي با اشاره به اينكه تحريم ها شرايط نامناسبي را در جامعه بوجود آورده، ادامه داد: تحريم ها فرصتي براي جوانان و نخبگان به شمار مي رود تا با تكيه بر توان داخلي به توسعه فعاليت هاي علمي و فناوري بپردازند.
شهرياري بيان كرد: براي توسعه فعاليت هاي علمي بايد از فرصت ها نهايت استفاده شود و در اين راستا از نخبگان استان حمايت هاي لازم صورت مي گيرد.
رييس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي نيز در اين جلسه با اشاره به مشكلات عمده واحدهاي فناوري، گفت: مشكلات مالياتي سد پيش روي اين واحدهاست و مانع توسعه فعاليت هاي شركت ها مي شود.
حسن حيدري ادامه داد: فعالان شركت هاي دانش بنيان و فناور نيازمند توجه جدي مسوولان هستند و انتظار دارند تا معافيت هاي مالياتي همانند استان هاي همجوار در اين استان نيز اجرا شود.
به گزارش ايرنا برگزاري جلسات متعدد با مسوولان استاني و ارائه گزارش از عملكرد پارك علم و فناوري از مصوبه هاي اين جلسه بود.
112 مورد اختراع تاكنون توسط جوانان و نخبگان اين استان و استان هاي همجوار براي ثبت و تاييد به اين پارك ارجاع داده شده است.
پارك علم و فناوري آذربايجان غربي با هدف بسترسازي براي توليد ثروت از طريق علم و فناوري تاسيس شده است؛ اين نهاد به عنوان يكي از اركان مهم شكل گيري و توسعه اقتصاد دانش­ بنيان تلاش مي­كند تا با استفاده از موقعيت ممتاز همجواري با سه كشور آسيايي و اروپايي و دارا بودن هفت مرز رسمي در سطح كشور به حمايت همه جانبه از شركت­هاي مبتني بر دانايي و خلاقيت و جذب سرمايه­ گذار بپردازد.
اين پارك در تلاش است تا زمينه تجاري سازي و بازاريابي ايده هاي نوآورانه و فناورانه را فراهم كند و نقش كليدي در ياري رساندن به حضور فعال اين شركت ها در سطوح ملي و بين المللي داشته باشد.
9918/3072