مديركل امور اجتماعي استانداري هرمزگان روز پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود : تعداد كودكان كار در استان آنقدر زياد نيست كه امكان جمع آوري آنها وجود نداشته باشد اما اين كودكان از ناحيه خانواده خود تحت فشار قرار دارند كه به خيابان مي آيند و در واقع خودشان تصميم گيرنده نيستند.
وي ادامه داد: جمع آوري متكديان و نگهداري آنها در سامان سرا مي تواند طرح موقت مناسبي در اين زمينه باشد اما براي كاهش كودكان كار مي بايست به جاي جمع آوري اجباري، آنها را جذب نمود و خانواده هاي آنان را ملاك طرح ها و برنامه ها قرار داد.
اين جامعه شناس با بيان اينكه گره گشاي مساله كودكان كار، تنها تشكل هاي غيردولتي هستند بيان داشت: تشكل هاي غيردولتي به لحاظ ماهيت مردمي و غير رسمي كه دارند بيشتر مورد اعتماد اين كودكان قرار مي گيرند و به راحتي جذب مي شوند.
اخلاقي پور خاطر نشان كرد: بهزيستي هرمزگان مي تواند با افزايش تعداد مراكز نگهداري و خدمات رساني به اين كودكان و واگذاري اين مراكز به تشكل هاي غير دولتي نقش ارزنده اي را در حل اين مساله ايفا كند كه البته طرح هايي در اين زمينه نيز ارائه شده و در حال پيگيري است.
گرچه كه مسوولان و متوليان امر در اين پايتخت اقتصادي همه شان بر شرايط كار اين كودكان واقف هستند و به طور يقين از پشت شيشه هاي دودي ماشين هايشان، چهره هاي خسته و غمزده اين كودكان را مشاهده كرده اند.
كودكاني كه در گرما و شرجي طاقت فرساي بندرعباس، در پشت چراغ هاي قرمز، در برابر مراكز تجاري، درمقابل رستوران ها و كافه ها كودكيشان را در دست گرفته و در نقش نان آور خانواده وارد عمل شده و در بدترين شرايط و تهديدها كار مي كنند.
7198/6048
بندرعباس - ايرنا-مديركل امور اجتماعي استانداري هرمزگان گفت: در حاضر بيش از700 كودك كار در استان شناسايي شده كه با حمايتهاي استاندار هرمزگان فضاي آموزشي كودكان كار جانمايي مي شود.