معاون توسعه پيشگيري اداره كل بهزيستي در حاشيه افتتاح اين مركز به خبرنگار ايرنا اظهار داشت: مركز ياد شده، پانزدهمين است كه در سطح كشور در رابطه با معتادان بهبود يافته افتتاح مي شود.
فاطمه عباسي افزود: با افتتاح اين مركز، حلقه مفقوده زنجيره درمان اعتياد براي جامعه پذيري و برگشت معتادان بهبوديافته به زندگي سالم تكميل مي شود.
وي اظهار داشت: با نگهداري و ساماندهي اين معتادان در اين مراكز و ارائه آموزش هاي لازم در رابطه با مهارت هاي زندگي و اشتغال تلاش داريم درصد بازگشت اين بيماران به اعتياد را به حداقل برسانيم.
معاون توسعه پيشگيري اداره كل بهزيستي خراسان شمالي نيز گفت: اين مركز به منظور ساماندهي معتادان بهبوديافته با ظرفيت 60 نفر در بجنورد داير شده است.
هاجر پاكدين افزود: معتاداني كه بعد از ترك اجباري، فضا و مكان و شغل مناسب براي اقامت ندارند به مدت 4 ماه در اين مركز به صورت رايگان پذيرش مي شوند.
پاكدين افزود: هم اكنون 16 نفر در اين مركز و در مشاغل مختلف از قبيل قالي شويي و صافكاري مشغول به كار شده اند.
وي گفت: براي مابقي افراد پذيرش شده كه شغل مناسبي ندارند نيز مددكاران بهزيستي پيگيري هاي لازم براي به كارگيري اين افراد در شغل هاي مناسب را انجام مي دهند.
معاون توسعه پيشگيري اداره كل بهزيستي خراسان شمالي يادآور شد: براي افتتاح اين مركز در مجموع رقمي بالغ بر 2 ميليارد و 600 ميليون ريال اعتبار هزينه شده است.
وي اظهار داشت: در اين مراكز تمامي آموزش هاي لازم از قبيل مهارت هاي زندگي، كسب و كار، فني و حرفه اي، مددكاري بعد از خروج و ارتباط بهتر با خانواده به همراه كاريابي و آماده سازي شغلي به اين معتادان ارائه مي شود.
پاكدين با اشاره به مديريت موردي اين افراد حتي بعد از خروج، افزود: تمام افراد مراجعه كننده به اين مركز از زمان ورود تا خروج براي رسيدن به اهداف مورد نظر مديريت و آماده سازي مي شوند.
وي گفت: در صورتي كه براي معتادان پذيرش شده در 4 ماه اول اقامت اشتغال مناسب ايجاد نشود يك دوره 4 ماهه ديگر نيز امكان اقامت براي آنها فراهم مي شود.
معاون توسعه پيشگيري اداره كل بهزيستي خراسان شمالي هدف از راه اندازي اين مركز را پر كردن خلا حاصل از بازگشت معتادان به چرخه اعتياد در نتيجه عدم اشتغال و فراگيري حرفه و نيز ماندگاري دائم آنها در چرخه سلامت ذكر كرد تا به عنوان يك عضو مفيد بتوانند در جامعه اثرگذار باشند.
وي بيان داشت: در صورتي كه با وجود تمام اقدامات انجام گرفته، معتادي در زمان اقامت در اين مركز بار ديگر به چرخه مصرف برگردد از اين مركز اخراج شده و به مراكز ترك اعتياد بازگردانده مي شود.
به گزارش ايرنا، محسني بندپي، در سفر به خراسان شمالي از بزرگترين شيرخوارگاه شرق كشور با عنوان غنچه هاي رضوان در بجنورد نيز بازديد كرد.
اين شيرخوارگاه با ظرفيت نگهداري از 100 نفر در گروه سني صفر تا 2 سال ، به عنوان بزرگترين شيرخوارگاه شرق كشور شناخته مي شود.
براي راه اندازي، تجهيز و توسعه اين مركز 34 ميليارد ريال از محل اعتبارات سفر رهبري در سال 1391 هزينه شده است.
اين شيرخوارگاه در زيربنايي با گستره يكهزار و 500 مترمربع با ظرفيت 100 نفر نوزاد افتتاح شده است.
به گفته مديركل بهزيستي خراسان شمالي اين شيرخوارگاه مختص نگهداري كودكان زير 2 سال است و مقرر شده با بهره برداري از آن، كودكاني كه در شيرخوارگاه شيروان نگهداري مي شوند به بجنورد منتقل شوند.
86 هزار نفر در استان 863 هزار نفري خراسان شمالي زير پوشش اداره كل بهزيستي قرار دارند.
ط/ 6042
با حضور سرپرست وزارت كار
نخستين مركز جامع توانمندسازي معتادان خراسان شمالي افتتاح شد
۲۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۵:۲۱
کد خبر:
83070492
بجنورد- ايرنا- نخستين مركز جامع توانمندسازي و جامعه پذيري معتادان بهبود يافته و حمايت هاي اجتماعي شهرستان بجنورد با حضور انوشيروان محسني بندپي، سرپرست وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي افتتاح شد.