محمد محسني روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا شمار تردد مسافران در اين مدت را 16 هزار و 975 نفر در پايانه بين المللي مسافري دريايي خليج فارس بندر خرمشهر عنوان كرد و گفت: اين ميزان در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته از رشد 41 درصدي برخوردار است.
وي با بيان اينكه تردد مسافران در قالب 194 سفر دريايي انجام شده گفت: استقبال مسافران از اين مسير در نتيجه افزايش هزينه بليت هواپيما و نرخ مناسب سفر دريايي صورت گرفته است.
محسني اضافه كرد: بر اين اساس تعداد سفر دريايي از خرمشهر به كويت و بالعكس از2سفر در هفته به سه سفر افزايش يافته است.
وي اظهار داشت: در روزهاي زوج مسافران از بندر خرمشهر به كويت و در روزهاي فرد از كويت به بندر خرمشهر جابه جا مي شوند.
مدير كل بندر و دريانوردي خرمشهر گفت: با توجه به اينكه شركت كشتيراني والفجر متولي امر حمل و نقل مسافري در اين مسير است با برنامه ريزي انجام شده بليت هاي سفر در 2 درجه به مسافران ارائه مي دهد.
محسني فاصله مسير بندر خرمشهر به كويت را 120 مايل دريايي بيان كرد و گفت: كشتي مسافري نگين با 235 نفر ظرفيت، در مدت زمان پنج ساعت مسافران را در اين مسير جابه جا مي كند.
وي ادامه داد: در حال حاضر خط دريايي خرمشهر - بصره نيز در پايانه بين المللي مسافري دريايي خليج فارس فعال است و با توجه به در پيش بودن ايام اربعين حسيني اين مجتمع بندري آمادگي خدمات رساني به زائران عتبات عاليات را دارد.
به گزارش ايرنا پايانه بين المللي خليج فارس خرمشهر با 6 هزار متر مربع وسعت، مجهز به امكانات پيشرفته، روزانه ظرفيت خدمات رساني به يكهزار و 200 مسافر را دارد.
نخستين اسكله خرمشهر در سال 1308 خورشيدي و در جريان پهلوگرفتن يك فروند اقيانوسپيما به بهرهبرداري رسيد.
بندر خرمشهر يكي از بنادركانتينري كشور در خليج فارس بوده و به دليل همجواري با كشور عراق، يك منطقه استراتژيك از نظر تجاري و سياسي محسوب مي شود كه با قرار گرفتن در محدوده منطقه آزاد تجاري اروند و نزديكي به پالايشگاه آبادان و صنايع فولاد خوزستان فرصت مناسبي براي سرمايه گذاري در آن فراهم است.
توسعه پايانه بندر خرمشهر و ساخت يك پايانه استاندارد در زميني به وسعت 30 هكتار در دستور كار قرار دارد.
7100/6068
آبادان - ايرنا - مدير كل بندر و دريانوردي خرمشهر گفت: از ابتداي سال جاري تاكنون رشد تردد مسافر بين المللي در پايانه دريايي خليج فارس خرمشهر به 41 درصد رسيد.