اكبر عبدالله نژاد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: قبل از شروع به كار دولت دكتر روحاني، تنها پنج روستاي شهرستان پلدشت از نعمت گاز برخوردار بود ولي با آغاز به كار دولت تدبير و اميد به 16 روستا گاز رساني شد و علاوه بر آن درحال حاضر عمليات گازرساني به 25 روستا در حال اجراست.
وي اضافه كرد: بر اساس زمان بندي اعلام شده، عمليات اجرايي گازرساني به اين روستاها تا پايان سال به پايان مي رسد.
وي بيان كرد: با اتمام عمليات گازرساني به اين روستاها 41 روستاي شهرستان پلدشت با جمعيتي بالغ بر 16 هزار و 500 نفر از نعمت گاز برخوردار مي شود.
فرماندار پلدشت به ديگر خدمات صورت گرفته در دولت تدبير و اميد اشاره كرد و گفت: احداث سد مخزني كرم آباد و تحت پوشش قرار دادن 19 هزار و 250 هكتار از اراضي منطقه با اعتباري بالغ بر 1000 ميليارد تومان، اجراي آبياري تحت فشار در 37 هزار هكتار از اراضي منطقه با اعتبار 750 ميليون تومان و اجراي آبياري تحت فشار در اراضي دشت زيدون به مساحت 2 هزار و 100 هكتار از جمله اقدمات صورت گرفته در حوزه آب و خاك است.
اكبرنژاد ادامه داد: همچنين در طول چهارسال اخير پنج مدرسه شامل هنرستان امام رضا (ع)، مدرسه شش كلاسه رسول اكرم (ص)، 2 باب كلاس روستايي پورناك و تازه كند، مدرسه سه كلاسه نازك سفلي، مدرسه شش كلاسه نازك عليا درشهرستان پلدشت احداث شده است.
وي اضافه كرد: در حال حاضر شش مدرسه شامل مدرسه 2 كلاسه روستاي عبدالعلي كندي با پيشرفت 90 درصدي، مدرسه 2 كلاسه روستاي مرادلوي وسطي با پيشرفت 95 درصدي، مدرسه سه كلاسه روستاي ساري سوبا پيشرفت 95 درصدي، مدرسه 2 كلاسه روستاي قوچ كندي با پيشرفت 10 درصدي و مدرسه شش كلاسه روستاي حسن كندي با پيشرفت 15 درصدي درحال احداث است.
اكبرنژاد ادامه داد: نرخ بيسوادي در سال 1393 شمسي درشهرستان پلدشت 15 درصد بود كه اين ميزان در سال 1397 به هشت درصد كاهش يافته است.
فرماندار پلدشت احداث مجتمع هاي آبرساني بهلول آباد درقالب 13 روستا با جمعيتي بالغ بر پنج هزار و 293 نفر و اعتباري 30 ميليارد ريال، مجتمع آبرساني شهرك ارس درقالب هشت روستا با اعتبار500 ميليون تومان، مجتمع كنيكور درقالب شش روستا با جمعيت 2 هزار و 338 نفر و اعتباريك ميليارد تومان و مجتمع قليش لانميش در قالب 2 روستا با جمعيت 2 هزار و 132 نفر و اعتبار يك ميليارد تومان را از مهمترين اقدامات انجام يافته پيرامون كيفي سازي آب شرب روستايي در دولت تدبير و اميد عنوان كرد.
وي ارتقاي وضعيت خدمات دهي در بيمارستان امام خميني (ره) پلدشت با استقرار پزشكان متخصص در رشته هاي مختلف، تجهيز و راه اندازي اتاق عمل و بخش دياليز، احداث كلينيك درماني در بيمارستان امام خميني (ره) پلدشت به صورت يك مجموعه مستقل، احداث و بهره برداري از مركز جامع سلامت پورناك، احداث و بهره برداري از شش واحد خانه بهداشت، احداث و بهره برداري از فوريت هاي پزشكي پلدشت، احداث فوريت هاي پزشكي در شهرك ارس و احداث مركز جامع سلامت در پلدشت و نازك عليا و همچنين ستاد شبكه بهداشت و درمان را از جمله اقدامات صورت گرفته درراستاي اجراي طرح تحول سلامت برشمرد.
به گزارش ايرنا، پلدشت يكي از شهرستانهاي مرزي آذربايجان غربي است. در تاريخچه تقسيمات كشوري ايران پلدشت اولين بخش ايران است كه از سطح دهستان به بخش ارتقا يافتهاست. جمعيت آن در سال ۱۳۸۵ شمسي برابر با ۸٬۵۸۴ نفر و در آخرين سرشماري عمومي نفوس و مسكن كه در سال ۱۳۹۵ اجرا شد جمعيت شهر 11٬۴۷۲نفر بودهاست.
از اين شهر به راحتي ميتوان روستاي 'شاهتختي' در جمهوري خودمختار نخجوان و حتي ساختمانهاي شهر نخجوان را ديد.
پل پلدشت-شاهتختي در محدوده مرز ايران و جمهوري خودمختار نخجوان با حضور پرويز داوودي معاون اول رئيسجمهوري و الهام علياف رئيس جمهوري آذربايجان در سال ۱۳۸۶ افتتاح شد. ايران و جمهوري خودمختار نخجوان داراي ۱۲۵ كيلومتر مرز مشترك آبي در آذربايجان غربي هستند كه تردد بين 2 سوي مرز از طريق اين پل انجام ميگيرد.
8135/2093
اروميه- ايرنا- فرماندار پلدشت گفت: 16 روستاي اين شهرستان در مدت فعاليت دولت تدبير و اميد از نعمت گاز بهره مند شده است.