حسين زورآزما روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در نيمه نخست امسال در مجموع بيش از 18 هزار و 700 راس دام سبك و سنگين در كشتارگاه شهرداري اروميه كشتار شده است.
وي اضافه كرد: اين تعداد، 10 هزار و 400 راس گوسفند، پنج هزار و 898 راس گاو، يك هزار و 441 راس بز و 993 راس گاوميش را شامل مي شود.
وي بيان كرد: در سال هاي گذشته، دام ها پس از ذبح شدن در همان روز به بازار عرضه مي شد ولي در حال حاضر گوشت تهيه شده پس از 18 ساعت و انجام معاينات بهداشتي لازم در اختيار شهروندان قرار مي گيرد.
رييس سازمان كشتارگاه صنعتي شهرداري اروميه ادامه داد: اين امر موجب شده بيماري احتمالي دام ها شناسايي و از عرضه گوشت ناسالم به مردم جلوگيري شود.
زورآزما با اشاره به فعاليت كشتارگاه اروميه به صورت 24 ساعته گفت: همه اعضاي دام هاي كشتار شده در كشتارگاه با حضور پنج دامپزشك حاضر معاينه مي شود تا از سالم بودن گوشت اطمينان حاصل شود.
به گزارش ايرنا، مصرف روزانه گوشت قرمز در آذربايجان غربي و اروميه نزديك به 30 گرم در روز است كه رقمي بسيار كم به نظر مي رسد.
8137/2093
اروميه- ايرنا- رييس سازمان كشتارگاه صنعتي شهرداري اروميه گفت: طي نيمه نخست امسال 720 راس دام هر هفته در اين كشتارگاه به صورت بهداشتي و شرعي ذبح و در بازار اين شهر عرضه شده است.