به گزارش ايرنا، باب الله فتحي روز چهارشنبه در استقبال از زائران اربعين حسيني در ايستگاه راه آهن ملاير اظهار داشت: راه آهن ملاير به كرمانشاه و تهران ظرفيتي بسيار مناسب براي جابجايي زائران است.
وي افزود: روزانه پنج رام قطار از تهران به ملاير و كرمانشاه در حال حركت است و همين تعداد قطار نيز زائران را از مسير كرمانشاه به ملاير و تهران جابجا مي كند.
فرماندار ويژه ملاير ادامه داد: مشكلي براي جابجايي زائران از طريق محورهاي ارتباطي ملاير وجود ندارد و يك موكب نيز در مسير ورود زائران به ملاير در كنار آرامستان بهشت هاجر داير است.
فتحي حضور ميليوني مردم در راهپيمايي اربعين حسيني را نشان از اتحاد و همدلي بين امت اسلامي در سراسر جهان دانست و بيان كرد: اين راهپيمايي هر سال عظيم تر و باشكوه تر برگزار مي شود.
وي با بيان اينكه راهپيمايي اربعين حسيني اثرهاي فرهنگي زيادي بويژه در بين جوانان دارد، افزود: پياده روي اربعين ابراز عشق و علاقه مردم به اباعبدالله الحسين(ع) و ياران با وفايش است.
فتحي ادامه داد: تعداد زائراني كه روزانه از طريق راه آهن ملاير تردد مي كنند، توسط موكب حضرت زهرا(س) ملاير پذيرايي مي شوند.
وي با بيان اينكه همه مردم توفيق حضور در پياده روي اربعين را ندارند يادآور شد: اين افراد مي توانند با پذيرايي از زائران اربعين حسيني در ثواب اين پياده روي سهيم شوند.
به گزارش ايرنا، موكب حضرت زهرا(س) در پنج كيلومتري محور ملاير به اراك مستقر است و روزانه از حدود 10 هزار زائر اربعين حسيني با غذاي گرم و ميان وعده پذيرايي مي كند.
خط راه آهن ملاير به طول ۹۰ كيلومتر سال 1390 از ايستگاه راه آهن اراك احداث شد و نخستين ايستگاه راه آهن در غرب كشور است.
7528/2090
همدان- ايرنا- معاون استاندار همدان و فرماندار ويژه ملاير گفت: روزانه يكهزار زائر اربعين حسيني از طريق راه آهن ملاير به كرمانشاه تردد و در ايستگاه ملاير توقف مي كنند.