حجت الاسلام علی كنگرلو روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در نیمه نخست امسال 450 مبلغ و روحانی به مساجد روستایی، حسینیه ها، هیات های مذهبی، كارخانه ها و ادارات شهرستان ری اعزام شدند كه در این زمینه نسبت به سال های گذشته تعداد مبلغین بیشتری با اداره تبلیغات همكاری كردند.
وی تصریح كرد: 400 هیات مذهبی در جنوب تهران با محوریت شهرری مورد ارزیابی قرار گرفتند و در این مورد نكات و دستورات لازم ارائه شد.
حجت الاسلام كنگرلو گفت كه ساماندهی مبلغین دینی در سامانه سجام، برگزاری دوره های آموزشی در حوزه علوم دینی و قرآنی از دیگر برنامه های است كه امسال توسط این نهاد مذهبی انجام شد.
وی در ادامه از از برگزاری پنج هزار نفر ساعت آموزش مذهبی در اداره تبلیغات ری خبر داد و گفت: این آموزش ها با موضوع مخاطب شناسی، مهدویت، احكام زندگی در اسلام، مقتل شناسی، آسیب های عزاداری و ولایت از سوی مبلغان دینی در نیمه نخست امسال در طی چند دوره برگزار شد.
رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ری با بیان اینكه موضوع آسیب های اجتماعی و مواد مخدر دو مقوله مهم و مورد توجه هستند، افزود: برنامه های آموزشی با عناوین تحكیم بنیان خانواده، مقابله با مواد مخدر در سطح مساجد، حسینیه ها و مراكز قرآنی از برنامه های مداوم است.
وی با اشاره به اینكه 30 محفل قرآنی نیز با حضور قاریان ممتاز و برجسته در مساجد شهرستان ری برگزار شد، تصریح كرد: برگزاری 30 كلاس تفسیر قرآن در مساجد و موسسات قرآنی، حضور 300 قرآن آموز در كلاس های مختلف قرآنی و اجرای طرح آموزش استعدادهای قرآنی از دیگر برنامه های مذهبی ری است كه در نیمه نخست امسال برگزار شد.
شهرستان ری (به مركزیت شهرری) با یك میلیون و 400 هزار نفر جمعیت دارای چهار شهر شهرری، باقرشهر، كهریزك و حسن آباد و چهار بخش مركزی، كهریزك، فشاپویه، خاوران و قلعه نو است.
1970/6003
شهرری- ایرنا- رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ری از ثبت نام یك هزار و 200 هیات مذهبی ری در سامانه طوبی از ابتدای امسال تاكنون خبر داد.