اسكندر عبدي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: 20 هزار و 500 هكتار از مزارع اين شهرستان طي سال زراعي گذشته به كشت نخود اختصاص پيدا كرد كه از اين مقدار پنج هزار و 515 هكتار به صورت مكانيزه و مابقي به صورت سنتي كشت شده بود.
وي ميانگين برداشت نخود در اين شهرستان را 450 تا 500 كيلوگرم در هر هكتار اعلام كرد و ادامه داد: طي سال زراعي گذشته بيش از 30 درصد از اراضي زير كشت اين محصول به علت «برق زدگي» /نوعي بيماري/ دچار خسارت شد.
وي بيان كرد: نخودكاران اين شهرستان اغلب از ارقام نخود «سفيد قزوين» و «رنگي پيروز» استفاده مي كنند كه در مقايسه با ساير ارقام، عملكردي مناسب و سازگاري بيشتر با شرايط آب و هوايي منطقه دارد.
مدير جهاد كشاورزي بوكان افزود: كاشت نخود موجب تثبيت ازت در خاك و آماده سازي اراضي زراعي براي كشت محصول گندم در مناطق ديم مي شود.
به گزارش ايرنا، در سال گذشته يكي از نخود كاران اين شهرستان با توليد 2 تن و 620 كيلوگرم (2 هزار و 620 كيلوگرم) نخود ديم در هر هكتار ركوردار بيشترين برداشت اين محصول شده و به عنوان نخودكار نمونه كشوري شناخته شد.
كشاورز بوكاني با برداشت بيش از2.6 تُن از هر هكتار ركوردار برداشت نخود است.
شهرستان بوكان داراي 110 هزار هكتار اراضي كشاورزي است كه از اين ميزان 25 هزار هكتار آبي و 85 هزار هكتار نيز به صورت ديم كشت مي شود.
7510/6185/2093
مهاباد- ايرنا- مدير جهاد كشاورزي بوكان گفت: هفت هزار تن نخود طي سال زراعي گذشته از مزارع اين شهرستان برداشت شد.