۱۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۲:۰۰
کد خبر: 83085390
T T
۰ نفر

سرنوشت همه سرمربيان كهكشاني ها در دوران پرز

۱۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۲:۰۰
کد خبر: 83085390
سرنوشت همه سرمربيان كهكشاني ها در دوران پرز

تهران - ايرنا - روزنامه ماركا اسپانيا در گزارشي ضمن اشاره به آمار سرمربياني كه در دوران زمامداري «فلورنتينو پرز» رئيس قدرتمند باشگاه رئال مادريد، هدايت كهكشاني ها را بر عهده گرفته بودند، سرنوشت آنها را از نظر گذراند.

به گزارش روز پنجشنبه ايرنا، ماركا نوشت: سرمربياني كه در زمان فرمانروايي «فلورنتينو پرز» رئيس باشگاه رئال مادريد، تحت نظر وي كار كرده اند، شهرت زيادي به دست آورند، اما اينكه پس از ترك سانتياگو برنابئو چه بر سر آن ها آمده، كمتر مورد تحقيق و بررسي قرار گرفته است.
در فهرست زير به فرجام اين سرمربي ها اشاره شده است:

** ويسنته دل بوسكه (1999- 2003) - بازنشسته
زماني كه پرز در انتخابات رياست باشگاه رئال پيروز شد، دل بوسكه هدايت كهكشاني ها را بر عهده داشت و سفيدپوشان به همراه وي يك قهرماني ليگ اروپا و 2 قهرماني لاليگا را فتح كرده بودند. اما نكته جالب اينجا است كه او پس از روي كار آمدن پرز و به دنبال كسب يك پيروزي در ليگ از سمتش بركنار شد.
دل بوسكه پس از رساندن تيم ملي اسپانيا به عنوان قهرماني جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي، در حال حاضر دوران بازنشستگي را سپري مي كند.

** كارلوس كي روش (2003 – 2004) - سرمربي كنوني تيم ملي ايران
جانشين دل بوسكه كسي نبود جز مربي ناشناخته آن روزهاي باشگاه منچستر يونايتد يعني كي روش؛ كسي كه كمتر از يك سال هدايت كهكشاني ها را عهده دار بود و پس از آن بدون هيچ موفقيت چشمگيري، هدايت تيم ملي پرتغال را پذيرفت و از سال 2011 تاكنون نيز بر نيمكت مربيگري تيم ملي ايران تكيه زده است.

** خوزه آنتونيو كاماچو (2004) - بدون باشگاه
رفتن كي روش با آمدن كاماچو همراه شد، اما پس از حضور در چند بازي انگشت شمار روي نيمكت سفيدپوشان عذرش خواسته شد.
كاماچو پس از ترك مادريد، هدايت تيم بنفيكا پرتغال را بر عهده گرفت و بعد از آن به اسپانيا رفت و روي نيمكت اوساسونا نشست. او كه حضور در ليگ چين را نيز در كارنامه دارد، بعد از مدتي سر از نيمكت تيم ملي گابن در آورد و در حال حاضر «هم غاز مي چراند.»

** ماريانو گارسيا رمون (2004) - بدون باشگاه
حكومت رمون روي نيمكت مادريدي ها بيشتر از 3 ماه طول نكشيد و پس از آن روي نيمكت كاديز نشست، جايي كه به آخرين مقصد او در كسوت سرمربيگري تبديل شد.

** واندرلي لوگزامبورگو (2004 – 2005) - بدون باشگاه
مقامات باشگاه مادريدي براي يافتن راه چاره براي خروج از بحران، راهي برزيل شدند. حضور لوگزامبورگو سرمربي اسبق تيم ملي برزيل، موجب شد تا دست كم تا شروع فصل جديد روي نيمكت رئال بند شود، اما نتايج ضعيف حكم اخراج او را در ماه دسامبر امضا كرد.
لوگزامبورگو به برزيل بازگشت، جايي كه هدايت فلامينگو، فلامينيز، پالميراس و سانتوس را عهده دار شد.

** خوان رامون لوپز كارو (2005 – 2006) - شنژن چين
لوپز، بعد از لوگزامبورگو براي بيرون كشيدن تيم از باتلاق به عنوان سرمربي تيم پرحاشيه رئال منصوب شد، اما در دوران او ديگر «پرزي» وجود نداشت تا عذرش را بخواهد. در واقع رئيس «دست به اخراج» رئال يعني پرز در همان سال ها به صورت داوطلبانه از سمت خود استعفا كرده بود.
لوپز پس از ترك مادريد، دوران سرمربي گري پربار و البته از حيث مسافت پر وسعتي را داشت و در تيم هاي ريسينگ، لوانته، سلتاويگو و سرانجام تيم ملي زير 21 سال اسپانيا مشغول شد.
علاوه بر اين، او در روماني، عربستان سعودي، عمان و هم اكنون هم در سوپر ليگ چين فعاليت مي كند.

** مانوئل پيگريني (2009 – 2010) - وستهم يونايتد
پرز در اين سال بار ديگر به رئال بازگشت و با پيگيريني كمي بيشتر مدارا كرد، اما عملكرد ضعيف در ليگ قهرمانان اروپا، پايان كار پيگريني بود.
سرمربي شيليايي پس از مادريد به مالاگا رفت و پس از آن هم با منچسترسيتي عنوان قهرماني ليگ برتر جزيره را فتح كرد و هم اكنون نيز در باشگاه وستهم شغل خود را ادامه مي دهد.

** خوزه مورينيو (2010 – 2013) - منچستريونايتد
سپري شدن يك فصل بي جام ديگر، مقدمات حضور مورينيو را پس از فتح سه گانه ايتاليا به همراه اينترميلان در سانتياگو برنابئو فراهم كرد. مورينيو در نخستين فصل حضور، قهرماني لاليگا را به عنوان پيشكش براي پرز هديه آورد، فصل بعد جام حذفي (كوپا دل ري) را به ارمغان آورد، اما در ادامه نتوانست فراتر از نيمه نهايي ليگ قهرمانان پيش برود.
نداي پيوستن به چلسي در گوش هاي آقاي خاص طنين انداز شد و پيش از اينكه از تيم لندني اخراج شود، يك عنوان قهرماني را براي آبي ها به ارمغان آورد. مورينيو در حال حاضر در منچستريونايتد مشغول است و البته روزگار چندان خوشي را سپري نمي كند.

** كارلو آنجلوتي (2013 – 2015 ) - ناپولي
آنجلوتي به عنوان يك خبره در بدست آوردن جام هاي اروپايي راهي سانتياگو برنابئو شد تا تعداد عناوين آن ها را در ليگ قهرمانان اروپا به 10 برساند تا در نخستين سال حضورش كاملا برازنده نيمكت كهكشاني ها باشد.
او بعد از رئال، يك سال را در بايرن مونيخ سپري كرد و هم اكنون بار ديگر به سري آ ايتاليا بازگشته و با ناپولي فعاليت خود را ادامه مي دهد.

** رافائل بنيتز (2015- 2016) - نيوكاسل
شروع بد از همان روزهاي آغازين نسخه او را پيچيد و اگرچه تا سال نو ميلادي دوام آورد، اما شكست تحقيرآميز در برابر بارسلوناي بدون «ليونل مسي» كار را براي او يكسره كرد.

** زين الدين زيدان (2016- 2018) - بدون باشگاه
مرد فرانسوي به عنوان يك مسكن موقت از راه رسيد اما با 3 قهرماني پياپي در ليگ قهرمانان اروپا به كار خود پايان داد.
زيدان با نظر خود و دلايل شخصي رفتن را به ماندن ترجيح داد و هم اكنون نيز در انتظار پيشنهاد بعدي، در تعطيلات به سر مي برد.
ورزشي**3991** 1418