۱۲ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۳
کد خبر: 83087468
T T
۰ نفر
9 ميليون سند از شهدا و ايثارگران جمع آوري شده است

تهران- ايرنا- معاون فرهنگي و آموزشي بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: 9 ميليون سند از شهدا و ايثارگران در طول هشت سال دوران دفاع مقدس جمع آوري شده است كه به عنوان يك منبع غني براي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت مي توان از آنها استفاده كرد.

به گزارش ايرنا از بنياد شهيد، حجت الاسلام و المسلمين محمدحسن كاوياني راد روز شنبه در نخستين همايش تجليل از مروجان ادبيات پايداري در حوزه كودك و نوجوان با اشاره به فرارسيدن روز 13 آبان و با تأكيد بر اهميت و جايگاه ادبيات در ترويج و توسعه فرهنگ مقاومت و ايثارگري افزود: ادبيات ظرفيت ‌هاي بسيار بالايي دارد اما امروز ادبيات ما از داخل با تهديدهايي روبرو است كه نمونه آن را مي‌ توان در جعل كلام و توليد كلمات عجيب در ادبيات ديد و اين مساله به طور قطع در آينده مشكلاتي را در پي خواهد داشت.
وي تصريح كرد: بنابراين بايد براي استفاده از اين ظرفيت بسيار خوب، برنامه‌ ريزي جدي داشت تا علاوه بر بهره‌ مندي از آن، جلوي اين تهديدها را هم گرفت.
معاون فرهنگي و آموزشي بنياد شهيد با تأكيد بر ضرورت دروني سازي مقوله ارزشمند پايداري گفت: ضرورت اين مساله امروز بيش از هر زماني احساس مي‌شود و ما براي حفاظت از مفاهيم مان نياز به تقويت زيرساخت‌ هايي داريم كه در قله آن، فرهنگ غني ايثار و شهادت قرار دارد. امروز به شدت نياز داريم كه مولفه ‌هاي پايداري با ابزار هنر و ادبيات ترويج و توسعه يابد.
كاوياني راد افزود: ترويج فرهنگ پايداري داراي دو ركن است؛ بخش اول آن داشتن پيام و محتواست كه در اين زمينه ما داراي منابع بسيار خوبي هستيم و بيش از 9 ميليون سند از شهدا و ايثارگران منبع بسيار مناسبي است كه مي ‌توان از آن براي توليد آثار فاخر و جهاني استفاده كرد. ركن دوم نيز ظرفيت مخاطبان است كه بايد مورد توجه قرار بگيرد. نوجوانان گروهي هستند كه با وجود قرار داشتن در سني حساس در معادلات چندان مورد توجه نيستند.
وي تأكيد كرد: مفاهيم بسيار ارزشمندي مثل پايداري و مقاومت بايد به نسل‌هاي جديد منتقل شوند تا كودكان و نوجوانان در آينده با كمك آنها مسير خود را پيدا كنند.
وي با اشاره به روز 13 آبان ماه ادامه داد: اين روز نماد مقاومت، استكبارستيزي و شكل گيري فرهنگ مقاومت در نسل نوجوان است. حضور و نقش دانش آموزان و نوجوانان در روز 13 آبان اين مساله را نشان داد كه سرمايه ‌گذاري براي نسل جوان و نوجوان محصولي بيش از حد انتظار را در پي دارد.
كاوياني راد تأكيد كرد: همچنين مفاهيم بسيار ارزشمندي مثل پايداري و مقاومت بايد به نسل‌هاي جديد منتقل شوند تا كودكان و نوجوانان در آينده با كمك آنها مسير خود را پيدا كنند. موضوع مقاومت، ظلم ستيزي و استقامت مي‌ت واند تأثير بسيار خوبي بر نوجوانان و جوانان ما بگذارد. همه ما مجموعه ‌اي از اين مفاهيم را به واسطه خواندن آنها در طول تحصيل به ياد داريم كه نشان از تأثيرگذاري آنها دارد.
معاون فرهنگي و آموزشي بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: ايثار و فداكاري بر اساس عنصر همدلي شكل مي‌ گيرد و استوار مي ‌شود و بايد براي شكل ‌گيري اين عنصر در سنين پايين برنامه‌ ريزي كرد تا مديران فرداي آينده ما از كودكي و نوجواني بر اساس اين مفاهيم آموزش ببينند و ساخته شوند.
در پايان اين همايش از مروجان ادبيات پايداري در حوزه كودك و نوجوان تجليل شد.
اجتمام* 7268*1834