به گزارش ايرنا در اين نمايشگاه شركت كنندگان آخرين دستاوردها و توانمندي هاي خود را در حوزه ماشين آلات و تجهيزات عمراني، تكنولوژي و خدمات در زمينه عمران و ساختمان، مصالح ساختماني، لوله و اتصالات، تأسيسات گرمايشي و سرمايشي، مصالح پايه ساختماني، آسانسور، شيرآلات بهداشتي، دكوراسيون داخلي، در و پنجره، دربهاي اتوماتيك، برق و الكتريك، يراق آلات، صنايع كاشي و سراميك، رنگ و رزين، پوشش هاي ديوار و كف، سنگ و ماشين آلات، انبوه سازان، شهرداريها و سازمانهاي وابسته، اماكن تجاري و عمومي، تعاونيهاي توليدي صنعتي و مسكن، بيمه، صنايع زيربنايي آب و گاز، خدمات فني و مهندسي عرضه كنند.
كمك به توسعه و رونق صنعت عمران، ساختمان، گردشگري در منطقه آزاد تجاري كيش، توجه به جايگاه ويژه اين منطقه در صادرات كالا و خدمات و توسعه زير ساخت هاي عمراني از اهداف اين نمايشگاه عنوان شده بود .
مراسم گشايش اين نمايشگاه عصرجمعه با حضور سيد كاظم دلخوش سخنگوي كمسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي، ماشاءالله عظيمي دبيركل اتاق تعاون كشور و مصطفي خانزادي معاون عمراني سازمان منطقه آزاد كيش برگزارشد.
اين نمايشگاه در حالي به كار خود پايان داد كه اكثر شركت كنندگان و غرفه داران، تبليغات گسترده و متنوع بويژه تبليغات محيطي و بهره گيري از تمامي ابزار هاي تبليغاتي و اطلاع رساني به جامعه هدف را در رونق بخشي، اثر گذاري و جذابيت هرچه بيشتر اينگونه نمايشگاهها مهم و قابل توجه دانستند.
برخي از غرفه داران ضمن مثبت ارزيابي كردن كيفيت برگزاري نمايشگاه عمران و ساختمان در كيش و تقدير از ميزباني كيش پيشنهاد دادند كه اينگونه نمايشگاه هاي در نيمه دوم هفته برگزار شود تا زمينه حضور علاقه مندان بيش از پيش فراهم گردد .
مدير فروش يكي از غرفه هاي لوازم بهداشتي ساختمان دراين زمينه گفت: همزماني برگزاري رويدادهاي اقتصادي، رونق هرچه بيشتر اين رويداد ها و افزايش تعاملات بين بخش هاي مختلف توليد، عرضه و مصرف را افزايش مي دهد .
از طرفي علي مطيعجهاني معاونت پشتيباني، برنامه ريزي و تحقيقات اتاق تعاون و دبير اجرايي چهاردهمين نمايشگاه بين المللي ساختمان و عمران كيش گفت: حضور ۱۲۰ شركت داخلي و خارجي و ۱۵ نماينده خارجي كه عمده آنها از كشورهاي اروپايي بودند توانستند با به نمايش گذاشتن آخرين توليدات خود ارتباط خوبي را در حوزه صنعت ساختمان با منطقه آزاد كيش برقرار كنند كه اين ارتباط ميتواند در حوزه خليج فارس يك نكته استراتژيك و قابل تامل باشد.
معاونت پشتيباني، برنامه ريزي و تحقيقات اتاق تعاون، افزود: ما باور داريم كه فعالان صنعت ساختمان عزمي ملي دارند و در شرايط تحريم و ركود اقتصادي تمام عزم خود را جزم كرده اند تا با توجه به دستاوردها و توليد روز دنيا ، توليداتي قابل مقايسه را ارائه دهند و طرحهاي بومي سازي به مرحله خودكفايي در كشور برسد.
وي با اشاره به حضور اتاق تعاون ايران در بخشهاي بينالمللي مانند عضويت اتحاديه بينالمللي تعاون ، عضويت اتحاديه نمايشگاه UFI، افزود: كليه تعاملات اتاق تعاون ايران در سطح بينالملل پيادهسازي ميشود و خوشبختانه ارتباط اتاق تعاون با دولت و مجلس بسيار قوي است لذا با توجه به حضور اتاق تعاون به عنوان عضو شوراي اصلي كشور اين اتاق در بيشتر مجامع نيز حضور داشته و ميتواند خروجي خوبي را براي بخش تعاون در پي داشته باشد.
اين مقام مسئول بزرگترين چالش صنعت ساختمان كشور را عدم حضور توليدكنندگان اين صنعت در فعاليتهاي اقتصادي كشور دانست و بيان داشت: خوشبختانه در اين نمايشگاه فعالان صنعت ساختمان با طرحهاي بوميسازي و نرمافزارهاي تخصصي خيلي فراتر ازآنچه كه فكرش را ميكرديم در اين چند روز حضور پيدا كردند.
دبير اجرايي چهاردهمين نمايشگاه ساختمان و عمران كيش اضافه كرد: بخش تعاون به عنوان ركن دوم اقتصاد ظرفيت هاي بالايي دارد و مي تواند فرصتي مغتنم در جهت سرمايه گذاري براي فعالان اقتصادي فراهم كند.
در اين زمينه ماشاءالله عظيمي عضوهيئت رئيسه و دبيركل اتاق تعاون در حاشيه اين نمايشگاه در خصوص جذب سرمايهگذاران و جلوگيري از التهابات بازار داخلي گفت: سرمايهگذاري زماني در كشور محقق خواهد شد كه چراغهاي سبز و مطمئني براي سرمايهگذاران داخلي وجود داشته باشد اگر براي سرمايهگذاران داخلي مدام اين چراغ سبز يا قرمز شود روند سرمايه گذاري نيز دچار اختلال مي شود.
وي يكي از راهكارهاي مهم تحقق بخشيدن به اقتصاد مقاومتي را مشاركت مردم در برنامههاي فرهنگي اقتصادي دانست و افزود: حلقه وصل مولفههاي اقتصاد مقاومتي، مردمسازي اقتصادي است.
1341 / 1339
كيش - ايرنا - چهاردهمين نمايشگاه بين المللي عمران و ساختمان كه با حضور 90 شركت داخلي و خارجي طي چهار روز در مركز نمايشگاه بين المللي كيش جريان داشت دوشنبه شب به كارخود پايان داد .