به گزارش ایرنا محسن طرز طلب سه شنبه در آیین افتتاح واحد بخار نیروگاه سیكل تركیبی بهبهان افزود: از این میزان یك هزار و 841 واحد آن در خوزستان در دست اجراست كه سال آینده بخشی از آن شامل نیروگاه سیكل تركیبی اندیمشك به بهره برداری می رسد و بقیه طرح ها تا پایان دولت دوازدهم به طور كامل در مدار تولید قرار می گیرند.
وی به ضرورت توسعه طرح های برق حرارتی در خوزستان با توجه به نیاز روزافزون استان به برق اشاره و اظهارداشت: تا سال 1400 خوزستان با 750 مگاوات ساعت كمبود برق مواجه می شود كه در صورت بهره برداری نشدن از طرح های برق آبی این كمبود به سه هزار مگاوات می رسد.
طرز طلب بیان كرد: از این رو توسعه نیروگاههای برق حرارتی و افزایش ظرفیت آنان در خوزستان از دیدگاه وزارت نیرو یك اولویت است.
مدیرعامل شركت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی وزارت نیرو اظهار داشت: وزارت نیرو از احداث نیروگاههای برق حرارتی در كشور به خصوص خوزستان از سرمایه گذاران بخش خصوصی حمایت بیشتری خواهد كرد.
** بدهی دولت به پیمانكاران صنعت برق تا پایان سال 97 تسویه می شود
وی ادامه داد: با تمهیدات دولت طلب پیمانكاران صنعت برق از دولت تا پایان امسال به صفر خواهد رسید.
طرز طلب با اشاره به مشكلات مالی دولت و طلب پیمانكاران صنعت برق از دولت اطمینان داد: همه طلب های معوقه با هدف سرمایه گذاری بیشتر در این صنعت پرداخت می شود.
**خوزستان سال آینده خاموشی ندارد
مدیرعامل شركت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی وزارت نیرو گفت: با توجه به بارش های اخیر و استفاده حداكثری از ظرفیت نیروگاههای برق حرارتی سال آینده خوزستان خاموشی برنامه ای ندارد.
بنا بر این گزارش واحد بخار نیروگاه سیكل تركیبی بهبهان روز سه شنبه با حضور رضا اردكانیان وزیر نیرو افتتاح شد.
برای ساخت و نصب تجهیزات این واحد به ظرفیت 160 مگاوات، 140 میلیون یورو هزینه شده است.
با افتتاح این واحد، روزانه در مصرف یك میلیون متر مكعب گاز صرفه جویی می شود و ظرفیت تولید برق از 326 به 496 مگاوات افزایش یافت.
85 درصد تجهیزات به كار رفته در این نیروگاه از تولیدات داخلی بوده و از شركت مپنا مجری ساخت این نیروگاه بوده است.
با بهره برداری از واحد بخار نیروگاه سیكل تركیبی بهبهان، ضریب پایداری برق در خوزستان به خصوص در زمان پیك مصرف برق افزایش می یابد.
6065/6002
اهواز - ایرنا - مدیرعامل شركت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی وزارت نیرو گفت: مجوز سرمایه گذاری برای تولید هفت هزار و 200 مگاوات برق حرارتی در كشور با هدف توسعه و افزایش تولید برق كشور و افزایش ضریب پایداری آن صادر شده است.