به گزارش روز چهارشنبه معاونت ارتباطات و بين الملل شوراي اسلامي شهر تهران، محمدسالاري افزود: كشورهاي توسعه يافته براي بهره برداري از پساب در حفظ و نگهداري درختان، بصورت منطقه اي و محله اي تصفيه خانه هاي فاضلاب احداث و به نحوي مطلوب از آن استفاده مي كنند اما در تهران از اين موضوع غفلت شده است.
وي ادامه داد: احداث مجموعه اي از تصفيه خانه هاي فاضلاب در مناطق و محلات شهر تهران بخصوص مناطق 4 و 22 كه داراي سرانه پارك هاي عمومي بيشتري هستند در دستور كار است و در اين راستا مقرر شد مطالعات امكان سنجي براي احداث چندين تصفيه خانه در شهر تهران انجام شود.
سالاري تصريح كرد: صبح امروز بازديد مشتركي به همراه شهردار منطقه 4 و مسئولان شركت آب منطقه اي و شركت آب و فاضلاب شهر تهران از محدوده پارك ياس فاطمي و لويزان به منظور مكان يابي براي احداث تصفيه خانه فاضلاب داشتيم و اميدواريم در آينده نزديك شاهد امضاء توافقنامه احداث تصفيه خانه بزرگ فاضلاب منطقه 4 و همزمان تصفيه خانه فاضلاب در منطقه 22 شهرداري تهران باشيم.
اين عضو شوراي شهر تهران تاكيد كرد: رويكرد شوراي پنجم، پيگيري جدي اين موضوع است و بايد مجموعه مديريت شهري با همكاري ساير سازمان ها و نهادهاي نقش آفرين در اداره شهر نسبت به انجام اقداماتي براي ارائه راهكارهاي تامين آب اقدام كنند.
وي خاطرنشان كرد: در اين راستا يكي از رويكردهايي كه طي سال هاي گذشته در شوراي شهر و شهرداري تهران مورد توجه بوده، استفاده از پساب شبكه فاضلاب شهر تهران براي آبياري مجموعه پارك هاي عمومي، درختان و فضاي سبز موجود در شهر است و در اين راستا جلساتي مستمر با شركت آب و فاضلاب شهر تهران و وزارت نيرو برگزار مي شود.
تهرام/9343//1348
تهران- ايرنا- رئيس كميسيون معماري و شهرسازي شوراي شهر تهران گفت: احداث شبكه فاضلاب پايتخت از حدود يك دهه پيش آغاز و تا كنون 60 تا 70 درصد آن ساخته شده است اما بدليل عدم اتخاذ راهكارهاي مناسب، تمامي پساب ها به سمت جنوب شهر تهران جاري مي شود.