فاطمه فكوريان روز چهارشنبه در بازديد از خبرگزاري ايرنا با بيان اينكه 560 ميليون تومان براي بازسازي بافت صخره اي امين آباد تخصيص يافته است، عنوان كرد: 2 ميليارد و 700 ميليون تومان اعتبار نيز در زمينه ساخت و بهسازي جاده شهيد رستگار اختصاص يافت تا بتوان در زمينه جلب و جذب سرمايه گذار براي توسعه گردشگري در اين منطقه اقدام كرد.
وي اظهار داشت: نگاه گردشگري به روستاهاي شهرستان ري يك ضرورت است چرا كه تبديل ري به قطب گردشگري سبب توسعه اقتصادي در منطقه مي شود.
بخشدار مركزي ري عنوان كرد: فضاي بوم گردي در داخل استان تهران هم مي تواند مورد توجه قرار گيرد و مردم نبايد تنها منحصر به محدوده هاي خارج از تهران و يا مناطق شمال كشور شوند.
وي با بيان اينكه تغير ذائقه مردم نياز به اقدامات فرهنگي دارد، افزود: وجود سرمايه گذار و ايجاد اشتغال در بخش مركزي ري در راستاي سامان دادن به منطقه با هدف توسعه گردشگري يك نياز و ضرورت به شمار مي رود.
فكوريان وجود آثار تاريخي در بخش روستايي ري را ظرفيت مهم گردشگري بيان كرد و گفت: ساماندهي روستاها و توسعه صنعت گردشگري در اين مناطق از مهاجرت روستاييان به شهرها جلوگيري مي كند.
بافت صخره اي معروف به حاجي آباد در دامنه كوه نقاره خانه در جاده امين آباد شامل هفت دستگاه اثري معظم با پلاني دايره اي شكل قرار گرفته كه اين بافت متعلق به اينانج يكي از فرماندهان ري از زمان سلطان سنجر سلجوقي بوده كه در اين مكان مدفون شده است.
بخش مركزي شهرستان ري از نظر تقسيمات كشوري يكي از پنج بخش اين شهرستان محسوب مي شود كه داراي دو دهستان به نام هاي غني آباد و عظيمه و 12 روستا است.
بخش مركزي شهرستان ري از شمال به بزرگراه آزادگان، از جنوب به تقاطع ايران ترانسفو و روستاي فتح آباد در جاده قديم قم، از غرب به اتوبان صالح آباد و از شرق به بزرگراه امام رضا(ع) منتهي مي شود.
1970/6003
شهرري- ايرنا- بخشدار مركزي شهرستان ري گفت: برنامه هاي ويژه اي براي تبديل بافت صخره اي حاجي آباد به عنوان ماسوله ري به قطب گردشگري جنوب پايتخت تدوين شده است.