به گزارش روز یكشنبه روابط عمومی اداره كل امور اقتصادی و دارایی یزد، در نشستی كه با حضور مدیران این 2 شركت، مسئولان اقتصادی و سرمایهگذاری و نمایندگان دستگاههای اجرایی در مركز خدمات سرمایهگذاری استان برگزار شد وضعیت صنعت نساجی استان موردبحث و بررسی قرار گرفت.
بررسی زمینههای سرمایهگذاری در صنعت نساجی استان، مشكلات و چالشها فراوری آن، لزوم بهسازی و نوسازی ماشینآلات، ارتقای كیفی و كمی تولیدات و توجه به جذب سرمایهگذاری از محورهای این نشست بود.
این شركتها درزمینهٔ فرایند تولید صنعت نساجی و ارتقای سطح ماشینآلات صنعتی نساجی دارای تجربیاتی در كشورهای مختلف دنیا هستند كه مدیران آن در این نشست فعالیتهای كاری خود را ارائه كردند.
بررسی نحوه سیاستگذاری مناسب برای رشد صنعت نساجی، رشد و افزایش سرمایهگذاری و تلاش برای ورود سرمایهگذاران خارجی در این صنعت از دیگر مباحث مطرحشده در این نشست بود.
همچنین توانمندی شركتهای خارجی یادشده، ظرفیتها و زیرساختهای اقتصادی و سرمایهگذاری و منطقه ویژه اقتصادی و شهرك صنعتی استان و مشوقهای مالیاتی و بیمهای ارائه و معرفی شد.
نساجی یكی از صنایع محلی یزد است و بر پایه برخی آثار ازجمله كتیبههای مسجد جامع یزد، این شهر یكی از كانونهای مهم نساجی كشور بود و پارچههای باارزشی در آن تولید میشد.
اما در دهههای اخیر، آنچنانكه بایدوشاید به پارچههای دستبافت آن توجه نشد تا آنجا كه امروز، ترمه سنتی از بین رفته است.
هماینك 160 واحد نساجی با ظرفیت 100 میلیون مترمربع در استان فعال است كه حدود 23 هزار نفر در این واحدها مشغول كار هستند.
27 درصد سهم اشتغال یزد مربوط به این صنعت است و 100 درصد روفرشی و ترمه و 80 درصد پارچههای رومبلی ایران در استان یزد تولید میشود.
كارخانههای یزد باف، گرد باف، افشار، تابان و سعادت از مهمترین مراكز نساجی استان در تولید روفرشی ، فرش ماشینی ، پارچههای فاستونی ، كشباف ، پتو و نخ هستند ولی امروز تولید نسبت به قبل متنوعتر شده است.
بهگونهای كه صنایع نساجی علاوه بر تولید قبلی، پارچه پیراهنی ، انواع پارچههای رومبلی ، پارچههای پردهای ، ملحفهای و متقال نیز تولید میكنند.
1968/ 2047
یزد - ایرنا - 2 شركت هندی و اندونزیایی برای بهبود وضعیت و ارتقای سرمایهگذاری در صنعت نساجی یزد اعلام آمادگی كردند.