۲۸ آبان ۱۳۹۷، ۲۱:۳۲
کد خبر: 83105902
T T
۰ نفر
رييس سازمان محيط زيست كشور از پتروشيمي مياندوآب بازديد كرد

مهاباد- ايرنا- عيسي كلانتري، معاون رييس جمهوري و رييس سازمان حفاظت محيط زيست كشور عصر روز دوشنبه از روند احداث پتروشيمي مياندوآب در آذربايجان غربي بازديد كرد.

به گزارش ايرنا، عيسي كلانتري كه امروز در قالب سفر كاروان تدبير و اميد به آذربايجان غربي و به همراه حامد مظاهريان معاون امور مسكن و ساختمان وزارت راه و شهرسازي به عنوان نمايندگان رييس جمهوري به شهرستان مياندوآب سفر كرده بودند در آخرين مرحله از سفر خود از پتروشيمي مياندوآب بازديد كردند.
مديرعامل پتروشيمي مياندوآب در اين بازديد با بيان اينكه اين طرح اوايل سال آينده راه اندازي مي شود، گفت: اين طرح با 80 درصد پيشرفت فيزيكي هم اكنون در حال احداث است و مراحل پاياني خود را سپري مي كند.
احد مهدوي بيان كرد: اين طرح در بخش هاي مختلف مانند سيويل و ساختمان بيش از 70 درصد و در بخش نصب نيز بيش از 60 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
وي افزود: در حالي كه تا پيش از سال 1394 در راستاي احداث اين كارخانه اقدامي صورت نگرفته بود، فعاليت اجرايي پتروشيمي مياندوآب از سال 1394 آغاز شد و با سرعت ادامه دارد.
وي با اشاره به اينكه واحد اصلي و تجهيزات اين طرح آلماني و بيشتر اروپايي است، اضافه كرد: واحد اصلي به صورت كارخانه از آلمان خريداري شده و اين كار سبب شده است تا پروژه پيشرفت كند و عقب ماندگي سال هاي اخير نيز جبران شود.
مديرعامل پتروشيمي مياندوآب ادامه داد: براي انجام اين طرح عظيم پتروشيمي، 50 ميليون يورو به صورت ارزي و 210 ميليارد به صورت ريالي در نظر گرفته شده است.
مهدوي با بيان اينكه توليدات پتروشيمي از مجموعه محصولات پليمري است، گفت: با توجه به اينكه ظرفيت توليدات محصولات پليمري در كشور بيش از نياز داخلي است، بر اين اساس بازار هدف اين محصولات، كشورهاي خارجي است.
وي ادامه داد: پلي اتيلن سنگين در ساخت انواع لوله پلاستيكي در صنايع كشاورزي، وسايل پلاستيكي در صنايع غذايي، انواع مخازن آب و مواد شيميايي، ساخت لوازم خانگي و بهداشتي، لوازم ورزشي و انواع نايلون ها كاربرد دارد. 
وي همچنين با بيان اينكه مجتمع پتروشيمي مياندوآب طوري طراحي شده كه هيچ گونه آلايندگي زيست محيطي نخواهد داشت، گفت: نحوه توليدات محصولات پليمري به گونه اي است كه ماده خروجي و زايدي ندارد.
مهدوي يادآور شد: محل تامين آب پتروشيمي از منابع آب منطقه اي است كه البته پس از مصرف، دوباره تصفيه مي شود و براي استفاده به چرخه مصارف كشاورزي و صنعتي برمي گردد.
به گزارش ايرنا، طرح پتروشيمي مياندوآب همراه با پتروشيمي مهاباد در سال 1383 به عنوان يكي از طرح هاي ملي دولت در منطقه كلنگ زني شد و در همان سال نيز زمين مورد نياز براي اجراي طرح تامين و ديوار كشي شد ولي راكد ماند.
مجتمع پتروشيمي مياندوآب معروف به واحد پلي اتيلن سنگين با ظرفيت توليد 175 هزار تن با سرمايه پنج هزار ميليارد ريال در مسير جاده مياندوآب - سرچم در حال ساخت است. 
شهرستان مياندوآب با بيش از 277 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي قرار دارد.
9871/6185/3072