حسين سرچاهي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: شهرستان بشرويه با سطح زيركشت سه هزار هكتار، رتبه اول سطح زيركشت و توليد اين محصول را در خراسان جنوبي به خود اختصاص داده است.
وي پيش بيني كرد: امسال بيش از 6 هزار تن وش پنبه از مزارع شهرستان بشرويه برداشت شود.
مدير جهاد كشاورزي بشرويه گفت: اين شهرستان چهار درصد توليد پنبه كشور را برعهده دارد و پنبه توليدي آن از لحاظ كيفيت منحصر بفرد بوده و از نظر استحكام الياف و طول جزو پنبههاي با كيفيت كشور است.
وي بيان كرد: ميزان اشتغال زايي محصول پنبه در هر هكتار در مراحل كاشت، داشت و برداشت 95 نفر روز در سال است كه در مجموع با توليد پنيه 285 هزار نفر روز اشتغالزايي در شهرستان ايجاد مي شود.
سرچاهي گفت: امسال كشت مستقيم پنبه در سطح يكهزار و 200 هكتار از مزارع اجرا شده كه در سطح كشور جزو شهرستانهاي پيش رو هستيم.
وي با اشاره به اينكه زمان برداشت پنبه از اول مهر آغاز مي شود و تا پايان دي ماه ادامه دارد گفت: مقداري از پنبه شهرستان به وسيله سه دستگاه غوزه چين پنبه و بقيه به صورت دستي برداشت مي شود.
در مجموع يكهزار و 430 كشاورز در زمينه توليد پنبه در شهرستان بشرويه فعاليت دارند.
7556*3028
بيرجند - ايرنا - مدير جهاد كشاورزي بشرويه گفت: سالانه 700 تن بذر گواهي شده پنبه در اين شهرستان توليد مي شود كه علاوه بر تامين نياز بذر استان به ساير استانها نيز ارسال مي شود.