به گزارش پايگاه اينترنتي سازمان خواربار و كشاورزي سازمان ملل متحد، در اين گزارش آمده است: به علت رشد جمعيت در جهان، به مواد خوراكي مغذي تر با قيمت مناسب تر نياز است. با توجه به آسيب پذير بودن منابع طبيعي به علت مصرف بي رويه انسان ها از منابع خاك، آب و هوا، در سال هاي اخير حجم توليدات كشاورزي كاهش يافته است و اين موضوع بسيار نگران كننده است.
نرخ گرسنگي جهاني در سال جاري ميلادي به علت گسترش درگيري ها و خشونت ها در جهان و تغييرات شديد آب و هوايي در سومين سال متوالي افزايش يافته است.
علاوه بر اين، طبق اين گزارش انتظار مي رود چين و هند، پرجمعيت ترين كشورهاي جهان، بيش از يك چهارم رشد پيش بيني شده در جمعيت شهري جهان تا سال 2050 را به خود اختصاص دهند و 690 ميليون نفر به شهرهايشان اضافه شود.
هشدار گزارش فائو در حاليست كه چندي پيش نيز آنتونيو گوترش دبير كل سازمان ملل متحد نيز به مناسبت روز جهاني غذا گفت: در جهان سرشار از نعمت ما، از هر 9 نفر يك نفر غذاي كافي براي خوردن ندارد و حدود 820 ميليون نفر همچنان از گرسنگي رنج مي برند كه بيشتر آنان را زنان تشكيل مي دهد.
گرسنگي عامل تقريبا نيمي از مرگ و ميرهاي كودكان در سراسر جهان است و حدود 155 ميليون كودك به شدت دچار سوء تغذيه هستند و ممكن است اثرات بازماندگي از رشد را در سراسر زندگي تحمل كنند.
گزارشهاي فائو حاكي از آن است كه ميزان گرسنگي در سطح جهان پس از يك دوره كاهش، بار ديگر رو به افزايش است و جنگ، شرايط آب و هوايي وخيم ناشي از تغييرات اقليمي، ركود اقتصادي و سرعت فزاينده پديده چاقي و اضافه وزن مسير پيشرفت در نبرد عليه گرسنگي و سوءتغذيه را با موانع جدي مواجه كرده است.
اروپام**9041**1908
تهران - ايرنا - سازمان خواربار و كشاورزي سازمان ملل متحد (فائو) روز چهارشنبه در گزارشي هشدار داد حدود 820 ميليون نفر در جهان از سوء تغذيه رنج مي برند.