۱۴ آذر ۱۳۹۷، ۱۰:۴۴
کد خبر: 83123430
T T
۰ نفر
ايجاد بستر آنلاين براي شبكه سازي علم و فناوري در جهان اسلام

تهران- ايرنا- چهارمين دوره نشست تبادل تجربيات علم و فناوري(STEP) در كشورهاي اسلامي در برج نمادين دانشگاه سلطان قابوس در عمان به پايان رسيد.

به گزارش روز چهارشنبه از ستاد ارتباطات و اطلاع‌رساني بنياد مصطفي(ص)‌، پس از سه روز جلسه و گفتگو ميان 80 دانشمند در حوزه سلامت، انرژي و آب، چهارمين دوره نشست علم و فناوري(STEP) در كشورهاي اسلامي به كار خود پايان داد.
رسول ديناروند، دبير اجرايي چهارمين دوره نشست تبادل تجربيات علم و فناوري(STEP) در كشورهاي اسلامي در اختتاميه اين نشست گفت: طبق مباحث گسترده پيرامون وضعيت تحقيقات و توسعه در مراكز علمي و تحقيقاتي، نظرات و پيشنهاداتي در راستاي همكاري هاي علمي و فناوري ميان كشورهاي اسلامي و فراتر از آن عنوان شد.
برخي از پيشنهادهاي ارائه شده عبارتند از : ايجاد بستر آنلاين به عنوان جايگاهي مناسب به منظور شبكه سازي در همكاري هاي علم و فناوري، به اشتراك گذاري و انتشار اطلاعات؛ شكل گيري وقف با هدف سرمايه گذاري براي فعاليت هايي فراتر از قابليت هاي امروزي، مانند حمايت از پژوهشگران نخبه، محققان پركار و اقدامات جديد پيش بيني شده است كه اين مورد در اولويت قرار بگيرد؛ به اشتراك گذاري تحقيقات و زيرساخت هاي مربوط به تحقيقات و توسعه؛ پشتيباني از برنامه هاي مربوط به بورس تحصيلي با حمايت مالي موسسات و بنياد علم و فناوري مصطفي(ص)؛ افزايش آگاهي و دانش عمومي در كشورهاي اسلامي؛ تشكيل هيئت مشاوره بين المللي براي بنياد علم و فناوري مصطفي(ص).
ارتقاي سطح توازن جنسيتي و ارائه تحقيقات دانشمندان جوان در جلسات و پروژه هاي تحقيقاتي، حمايت از برنامه هاي سرپرستي توسط دانشمندان برجسته براي دانشجويان جوان و تسهيل بكارگيري علم و فناوري در خدمت به جامعه از ديگر نظرات و پيشنهادهاي مطرح ششده در طول برگزاري نشست استپ است.
در جلسه اختتاميه چهارمين نشست استپ، همچنين به پژوهشگران جوان براي دستاوردهاي برجسته شان جوايزي اهدا شد.
برندگان جوايز چهارمين نشست استپ، جوخا عبدالله الكلباني، براي ارائه پروژه در زمينه فناوري ارتباطات و اطلاعات، آمال بتي العبري، در حوزه فناوري ارتباطات و اطلاعات و خديجه سعيد الرشيدي، در حوزه فيزيك بودند.
شركت كنندگان چهارمين نشست استپ از بنياد علم و فناوري مصطفي(ص) و دانشگاه سلطان قابوس براي برگزاري اين رويداد و ايجاد فرصتي براي گردهمايي دانشمندان جهان اسلام در راستاي آينده علمي بهتر در كشورهاي اسلامي قدرداني كردند.
بنياد علم و فناوري مصطفي(ص) در سال 2015 نشست تبادل تجربيات علم و فناوري(STEP) در كشورهاي اسلامي را به عنوان يكي از برنامه هاي خود به منظور افزايش همكاري ميان دانشمندان پايه گذاري كرد. اين رويداد سالانه برگزار مي شود.
علمي*9157*2017
۰ نفر