۱۴ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۴۱
کد خبر: 83123931
T T
۰ نفر

هشت دستگاه مكنده غلات در اراك توليد شد

۱۴ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۴۱
کد خبر: 83123931
هشت دستگاه مكنده غلات در اراك توليد شد

اراك - ايرنا - مديرعامل شركت دانش بنيان ماشين سازي اراك گفت: هشت دستگاه مكنده غلات با همكاري شركت آلماني نايرو در ماشين سازي اراك ساخته شد.

«جعفر صفري» روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا، افزود: كاربري جرثقيل مكنده غلات در تخليه بار از كشتي است و در گام نخست 8 دستگاه از اين تجهيزات تخصصي در مدت يك سال در ماشين سازي اراك ساخته و براي نصب به بندر چابهار ارسال شد.
وي ادامه داد: ظرفيت اين هشت دستگاه بيش از 600 تن در ساعت است كه اكنون 6 دستگاه از هشت دستگاه مكنده غلات در بندر شهيد بهشتي چابهار نصب شده و 2 دستگاه ديگر نيز در حال انتقال و نصب است.
مديرعامل شركت ماشين سازي اراك بيان كرد: اين شركت با مشاركت نايرو در قراردادي به ارزش 17 ميليون يورو كار طراحي و ساخت هشت دستگاه جرثقيل مكنده غلات را برعهده دارد و با كسب دانش فني ساخت اين تجهيزات، ايران را از ورود آن بي نياز شده است.
وي ادامه داد: پيمانكار اصلي قرارداد ساخت جرثقيل مكنده غلات شركت نايرو آلمان است و توليد اين تجهيزات تخصصي پس از بازديد مسئولان اين شركت آلماني از خطوط توليد و حوزه فني مهندسي ماشين سازي اراك به اين شركت واگذار شده است.
صفري يادآوري كرد: با عملكرد مناسب اين شركت در ساخت و نصب اين محصول، 6 دستگاه ديگر از مكنده هاي مذكور با لحاظ نمودن مشاركت بيش از 51 درصد در حال واگذاري به ماشين سازي اراك است.
ماشين سازي اراك از بزرگترين شركت هاي توليدكننده سازه هاي عظيم و تخصصي فلزي و انرژي، تجهيزات نفتي، انواع مخازن، بويلرهاي حرارتي، گلوله هاي فلزي، انواع پل، دكل و شيرهاي سرچاهي است و به عنوان يكي از واحدهاي صنعتي مادر تخصصي و پيمانكاري عمده كشور مطرح است.
شركت ماشين سازي اراك ( سهامي عام) به منظور پشتيباني از صنايع بنيادين و برآورده كردن نيازهاي صنعتي كشور، در سال 1346 در زميني به مساحت 134 هكتار در شهر اراك تاسيس شد و در سال 1350 به عنوان اولين صنعت سنگين كشور به بهره برداري رسيد.
استان مركزي با حدود سه هزار واحد توليدي و صنعتي به عنوان دومين قطب صنايع مادرتخصصي و چهارمين قطب صنعت كشور شهرت دارد و از نظر تنوع محصولات توليدي نيز جايگاه نخست را در ايران به خود اختصاص داده است.
3017/6013/