۱۵ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۵۱
کد خبر: 83125094
T T
۰ نفر
گردش مالي شركت هاي دانش بنيان مازندران به40 ميلياردتومان رسيد

نوشهر - ايرنا - رئيس پارك علم و فناوري مازندران با اشاره به افزايش 25 درصدي گردش مالي امسال شركت هاي دانش بنيان استان، گفت: گردش مالي شركت هاي دانش بنيان مازندران به 40 ميليارد تومان افزايش يافت.

شركت‌هاي دانش‌بنيان در سال‌هاي اخير نقش بسزايي در تحقق سياست‎هاي اقتصاد مقاومتي كشور داشته موجب حركت گسترده دانشگاهيان به سمت كسب درآمدهاي دانش بنيان شده و اين شركت ها علاوه بر حصول ارزش‌ افزوده، درآمدزايي پايدار و گردش مالي بالا، نقش بسزايي در اشتغال‌ زايي دارند.
در چند سال گذشته تعداد قابل توجهي از اين شركت‌ها با سياست هاي حمايتي دولت كار خود را از مراكز رشد دانشگاهي آغاز كرده‌اند و پس از حركتي منطقي به موفقيت رسيده اند.
علي معتمدزادگان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در نوشهر علت افزايش گردش مالي شركت هاي دانش بنيان را توسعه اين شركت ها با حمايت هاي معاونت علم و فناوري رياست جمهوري و ملحق شدن سالانه 20 درصد شركت هاي جديد بر شمرد و خواستار نگاه ويژه اي براي فراهم كردن بسترهاي لازم براي گسترش زمينه فعاليت اين شركت ها در مازندران شد.
وي با اشاره به فعاليت 117 شركت دانش بنيان در مازندران افزود: در حال حاضر اين شركت ها در استان بيش از350 محصول توليد مي كنند.
رئيس پارك علم و فناوري مازندران گفت: هم اكنون يكهزار و 200 نفر به صورت مستقيم در شركت هاي دانش بنيان استان در مجموعه پارك علم و فناوري مازندران اشتغال دارند.
معتمدزادگان بر ضرورت افزايش فضاي كاري اختصاص يافته به شركت هاي دانش بنيان و فناور عضو پارك علم و فناوري مازندران تاكيد كرد و افزود: در اين راستا بهمن ماه امسال كلنگ ساخت ساختمان چند منظوره علم و فناوري مازندران زده خواهد شد.
وي ادامه داد: اين ساختمان چند منظوره با 5 هزارمتر مربع و با اعتباري 10 ميلياردي توماني درزميني به مساحت 2 و نيم هكتار در ساري ساخته خواهد شد.
وي همچنين از پرداخت يك ميليارد و 500 ميليون تومان تسهيلات با نرخ سود 4 تا 12 درصد به شركت هاي دانش بنيات استان از ابتداي امسال تاكنون خبر داد.
شركت هاي دانش بنيان سال گذشته بيش از 600 هزار ميليارد ريال فروش محصولات داشتند كه اين يك افتخار بزرگ در عرصه توليد كشور محسوب مي شود.
در حال حاضر اقتصاد كشور ايران همچنان بر پايه فروش نفت است كه بايد با ايجاد چرخش در حوزه توليد و كارآفريني و تكيه بر ظرفيت هاي بومي از اقتصاد تك محصولي فاصله گرفت.
مازندران داراي يك پارك علم و فناوري و 12 مركز رشد است كه چهار مركز آن از جمله ساري ، آمل ، نوشهر و سيمرغ مستقيم زير مجموعه پارك علم و فناوري فعاليت دارند.
1295/ 1602/1654