خبر فوری: رفع فیلترینگ

۱۸ آذر ۱۳۹۷، ۱۳:۱۵
کد خبر: 83127980
T T
۰ نفر
میاندوآب قهرمان مسابقات پاركور آذربایجان غربی شد

ارومیه- ایرنا- رییس هیات ژیمناستیك آذربایجان غربی گفت: تیم میاندوآب بر سكوی قهرمانی نخستین دوره مسابقات پاركور و انتخابی استان قرار گرفت.

نادر مدنی روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مسابقات با حضور ورزشكار 50 شركت كننده از ارومیه ، بوكان، نقده، مهاباد، خوی و اشنویه در رده های سنی بزرگسالان و زیر 17 سال در سالن سه هزار نفری شهیدان آهن دوست ارومیه برگزار شد.
وی بیان كرد: پس از میاندوآب تیم های ارومیه الف و بوكان الف به ترتیب بر سكوی دوم و سوم جای گرفتند.
وی با اشاره به اینكه قضاوت این مسابقات بر عهده سیامك راد، محمد خلیلی، سید مهدی انامقی، علی خلیلی، و سیدعلی مهدی بر عهده داشت گفت: احسان صمدی، آرمان كریمی و بهنام عباسی به عنوان كادر اجرایی در این مسابقات ایفای نقش كردند.
وی ادامه داد: در بخش فری استایل زیر 17 سال حسین رسول پور از میاندوآب اول شد، عرفان افشاری دیگر ورزشكار میاندوآبی به مقام نایب قهرمانی رسید و امیرمحمد بنی آدم از نقده و وریا یاری از بوكان به مقام سوم مشترك رسیدند.
رییس هیات ژیمناستیك آذربایجان غربی گفت: در بخش فری استایل بزرگسالان طرفان چابك از ارومیه، احمد فرحناك از بوكان و یونس خاك پور از بوكان به ترتیب اول تا سوم شدند.
مدنی افزود: در بخش سرعت رده سنی زیر 17 سال هادی لطفی از ارومیه، امیر محمد بنی آدم از نقده و عرشیا عبدیان از میاندوآب حایز رتبه های اول تا سوم شدند.
وی اضافه كرد: در بخش سرعت بزرگسالان نیز فرزاد احمد نژاد و مهران دوستی هر 2 از بوكان اول و دوم شدند و طرفان چابك از ارومیه سوم شد.
مدنی گفت: بر اساس انتخاب كمیته فنی چهار پاركور كار برتر استان به مسابقات قهرمانی كشور كه 28 آذر ماه جاری به میزبانی یكی از 2 استان گرگان یا فارس برگزار می شود، اعزام خواهند شد.
به گزارش ایرنا رشته پاركور توسط ریموند بل /Raymond Belle/ كه یك سرباز فرانسوی جنگ ویتنام بود پایه‌ گذاری شد.
وی و همراهانش به‌ دنبال به وجود آوردن یك روش كارا و مناسب برای تعقیب و گریز بودند كه این فعالیت‌ها سرانجام توسط فرزندش داوید بل /David Belle/ به صورت مدون درآمد.
این رشته ورزشی از تركیب رشته های مختلف ژیمناستیك و با هدف كمك‌ كردن به دیگران در مواقع اضطراری است.
رشته پاركور یعنی عبور از موانع در سریع ترین زمان ممكن با استفاده از آسان ترین و ساده‌ ترین شیوه حركتی و كمترین انرژی مصرفی بدن از یك مبدا به مقصد است.
در رشته پاركور نباید مسیر (مبدا و مقصد) مشخص باشد بلكه این فرد است كه تصمیم می‌گیرد با استفاده از توانایی‌های خود از كدام مسیر برود و از كدام شیوه حركتی برای عبور از موانع استفاده كند.
7156/7129