به گزارش خبرنگار ايرنا، هدايت حاتمي روز دوشنبه در همايش ملي توسعه پايدار، فرصت ها، چالش ها و چشم انداز استان كه در دانشگاه رازي كرمانشاه برگزار شد؛ توسعه را مقوله اي چند بعُدي دانست كه با توجه به شرايط اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي استان سياست گذاري در اين زمينه آن را چند برابر پيچيده تر كرده است.
او با بيان اينكه توسعه بدون مشاركت نخبگان جامعه و اقشار مختلف مردم امكان پذير نيست ، افزود: خوشبختانه تجربه هاي موفق و شكست خورده براي الگوبرداري و سياستگذاري توسعه استان به راحتي در دسترس است.
وي در ادامه يكي از مباني مشترك همه الگوهاي موفق توسعه و رشد اقتصادي در جهان را توجه جدي به پرورش نيروي انساني و سرمايه اجتماعي عنوان كرد و افزود: كاهش بيكاري و تورم موضوع كليد حل بسياري از ناهنجاري هاي اجتماعي و فرهنگي استان است.
حاتمي همچنين مقوله اعتماد دولت و مردم را يكي از مهم ترين موضوعات توسعه خواند و اظهار داشت: براي جلب اعتماد مردم به دولت در سند توسعه استان؛ راه اندازي چند برنامه تسهيل گر مراودات در راستاي فرآيند الكترونيكي كردن خدمات دولت در كنار بهاء دادن به تشكل هاي محلي، اجتماعي و راه اندازي تشكل هاي بخش خصوصي توجه شده است.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري كرمانشاه با بيان اينكه كاهش فشار بر محيط زيست كرمانشاه يكي از محورهاي جدي توسعه استان است ، گفت: يراي توسعه كرمانشاه پنج محور اصلي ديده شده است.
حاتمي بهبود فضاي كسب و كار و ارتقاء هوشمند توانمندسازي را بر مبناي نظريه كار سخت هوشمند يكي از اين محورها ذكر كرد و افزود: استان كرمانشاه در فضاي كسب و كار در رتبه هاي آخر كشور است كه يكي از دلايل آن عدم جسارت و ريسك پذيري مديران در انجام كارهاست كه درصدديم با راه اندازي نظام اكترونيكي و مانيتورينگ آن را در استان ارتقاء دهيم.
او ايجاد زيرساخت هاي قانوني و حقوقي، رشد سرمايه گذاري، توانمند سازي نيروي انساني و ارتقاء مشاركت آنها، توجه به مقوله تجارت و روابط خارجي از ديگر محورهاي توسعه اي استان بر شمرد.
حاتمي در بخش ديگري از سخنان خود حمايت از بخش توليد و فعال كردن واحدهاي اقتصادي راكد را يكي ديگر از مهم ترين ماموريت ها و محورهاي توسعه استان اعلام كرد كه در اولويت مجموعه مديريت اقتصادي استان براي كاهش بيكاري است.
او در ادامه توجه به مزيت اقتصادي استان مانند پتانسيل خوب كشاورزي، داشتن آب و خاك مناسب و كافي، گردشگري و ميراث فرهنگي خوب ، معادن و مرز مشترك با يك كشور خارجي براي تجارت را در كنار خلق مزيت هاي جديد اقتصادي استان را از ديگر شاخص هاي توسعه استان در سند توسعه كرمانشاه نام برد.
حاتمي توجه به مشاغل خرد اقتصادي مردم را از ديگر محورهاي مهم اقتصادي برنامه توسعه استان برشمرد و اظهار داشت: در سند توسعه توانمندسازي اقشار مختلف جامعه توجه مي شود.
اين مقام مسئول در پايان بيان داشت: سند توسعه استان كرمانشاه در مرحل پاياني است و بزودي جزئيات كامل هر يك از محورهاي توسعه اقتصادي استان اطلاع رساني مي شود.
همايش ملي توسعه پايدار، فرصت ها، چالش ها و چشم انداز استان كرمانشاه روز دوشنبه با حضور مسئولان ، اساتيد دانشگاه و صاحبنظران كشوري و استان در سرسراي اجتماعات شهيد عليمحمدي دانشگاه رازي كرمانشاه آغاز شد.
در اين همايش يك روزه در 2 نوبت صبح و عصر در مجموع 25 سخنراني ارائه شد.
استان كرمانشاه با 2 ميليون نفر جمعيت رتبه اول بيكاري و سوم تورم در كشور را دارد.
3209/8066
معاون اقتصادي استاندار كرمانشاه:
كاهش بيكاري مهمترين رسالت مديران استان كرمانشاه است
۱۹ آذر ۱۳۹۷، ۲۰:۴۴
کد خبر:
83129961
كرمانشاه - ايرنا - معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري كرمانشاه با اشاره به سياست هاي راهبردي - عملياتي سند توسعه پايدار استان، اصلي ترين رسالت مجموعه مديريتي كلان كرمانشاه را كاهش بيكاري با كمك نظريه هاي علمي دانشگاهيان و الگوهاي موفق جهان و كشور اعلام كرد.