به گزارش ايرنا، سيدسعيد شاهرخي روز سه شنبه در نشست با مديرعامل راه آهن كشور اظهار داشت: پيگيري شبانه روزي مجمع نمايندگان، توسعه متوازن و همه جانبه شهرستان ها را به دنبال داشته است و در تمامي حوزه ها فعاليت ها بسيار شفاف و روشن انجام مي شود.
وي با اشاره به اهميت حوزه راه در توسعه استان گفت: ايجاد مسير ريلي در راستاي توسعه استان بسيار مهم بود و از دوره محمدناصر نيكبخت استاندار سابق همدان پيگيري جدي در تحقق اين طرح انجام شد و اكنون نيز راه اندازي اداره كل راه آهن غرب كشور در اين استان حايز اهميت بود.
استاندار همدان بيان كرد: سرعت بخشيدن خطوط ريلي كه در همدان نقش محوري دارد، حايز اهميت است و انتظار داريم با ايجاد اداره كل راه آهن غرب كشور، اهداف طرح ريلي اين استان با جديت پيگيري و تحقق يابد.
شاهرخي راه اندازي راه آهن تهران به همدان را مطالبه مردم دانست و خواستار شتاب گيري روند تحقق خواسته شهروندان همداني شد.
وي خاطرنشان كرد: آينده استان همدان بسيار درخشان است و مجموعه مديريت ارشد استان و مجمع نمايندگان براي آنچه كه شايسته مردم است، تلاش مي كنند.
استاندار همدان بيان كرد: وفاق و همدلي مديران استان منجر به پيشرفت و برداشتن موانع شده و پيگيري لازم را از وزارتخانه ها داريم.
به گزارش ايرنا، طرح احداث راه آهن همدان - تهران در سفر پر خير و بركت رهبرمعظم انقلاب در سال 83 به همدان مصوب شد.
نخستين قطار مسير همدان - مشهد نيز تير ماه سال گذشته با حضور حدود 150 تن از خانواده هاي شهدا، ايثارگران و اصحاب رسانه استان همدان عازم مشهد مقدس شد.
راه آهن همدان - تهران به طول 267 كيلومتر است كه در مسير خود از شهرهاي تهران، رباط كريم، ساوه، فامنين و همدان عبور مي كند.
خط ريلي همدان - تهران داراي 35 پل به طول يك هزار و 640 متر است و اين مسير ريلي به صورت يك خطه با سرعت 160 كيلومتر بر ساعت براي مسافربري و 120 كيلومتر بر ساعت براي قطار باري طراحي شده است.
7520/2090
همدان- ايرنا- استاندار همدان گفت: اين استان با هم افزايي، تلاش مضاعف و تعامل بسيار خوبي بين مديريت ارشد و نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي در مرحله خيز بلند توسعه قرار گرفته است.