رشد فزاينده و سريع تجارت الكترونيك، شمار كاربران و علاقمندان به خريد و فروش اينترنتي را افزايش داده است؛ از اين رو توليدكنندگان و صاحبان كسب و كار بايد وارد بازار تجارت الكترونيك شوند و براي اين امر به ابزار و آلاتي بر پايه فناوري اطلاعات نياز دارند.
همچنين ارائه تصاوير واضح و قابل درك به صورت فايل هاي الكترونيك از محصولات براي خريداران ضروري است كه بسياري سايت هاي فروش خارجي به سوي ارائه تصاوير كامل تر و 360 درجه از محصولات پرداخته اند.
يكي از مجريان اين طرح روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار علمي ايرنا در مورد دليل طراحي دستگاه يادشده توضيح داد: گروه ما بيش از 15 سال كار طراحي سايت انجام مي داد و به دليل ارتباط با مشتري ها متوجه شديم به دستگاهي نياز دارند كه بتواند عكسي سه بعدي از محصول ارائه دهد.
فرهاد جديري افزود: روند تحقيق و توسعه ساخت اين دستگاه دو سال به طول انجاميد، بعد از آن محصول را ثبت كرديم و دو سال نيز زمان براي توليد انبوه آن گذاشتيم كه بيشتر وقت ما صرف تامين سرمايه شد.
وي افزود: اين دستگاه، قابليت عكس گرفتن از يك كالا به صورت خودكار در تمام زوايا و درجه هاي مختلف را دارد؛ سپس توسط نرم افزار تصوير ويرايش مي شود و در نهايت به صورت فايل فشرده يا كدهاي اچ تي ام ال روي سرور بارگذاري مي شود.
به گفته جديري اين دستگاه با استفاده از يك دوربين موبايل روي سه پايه يا دوربين معمولي ديجيتال و يك نرم افزار به طور خودكار كار مي كند و قابليت منتشر كردن همزمان عكس در پايگاه اطلاع رساني يا شبكه هاي مجازي را دارد. اكنون نيز بعد از حدود 2 سال ارائه، بر اساس تحقيقاتي كه انجام داده ايم متوجه شديم ارائه عكس هاي سه بعدي در سايت هايي كه محصولاتي ارائه مي كنند مي تواند 50 درصد فروش را افزايش دهد.
جديري افزود: اين محصول در شركت دانش بنيان ماندگار تدبير ارك ايرانيان توليد شده است كه در زمينه نرم افزار، سخت افزار و هوش مصنوعي با حضور سه كارشناس رايانه فعاليت دارد.
***بعد از 7 ماه فقط 5 درصد از وام درخواستي به ما تعلق گرفت
عليرضا جديري ديگر مجري اين طرح نيز در مورد راه تامين سرمايه گذار براي توليد انبوه دستگاه عكاسي سه بعدي گفت: اين محصول نمونه خارجي دارد و از نظر قيمت نمونه خارجي حدود 200 ميليون است؛ در حاليكه محصول ما 6ميليون تومان مي فروشيم زيرا همه اجزا ايراني است، حتي اگر سرمايه گذاري شود امكان پايين آوردن قيمت آن بيشتر نيز هست.
وي با انتقاد از حمايت ناكافي از شركت هاي دانش بنيان گفت: ما براي توليد انبوه اين دستگاه مبلغ 400 ميليون تومان از صندوق نوآوري و شكوفايي وام درخواست كرديم، بعد از مدت زيادي آن را به 100 ميليون تومان و 65 ميليون تومان كاهش دادند و در نهايت مبلغ 24 ميليون تومان به ما وام دادند كه به دليل تغيير در قيمت مواد اوليه كافي نبود.
جديري ادامه داد: ما به دليل فعاليت هايي كه در حوزه هاي ديگر از جمله طراحي سايت داشتيم توانستيم اين محصول را به صورت انبوه توليد كنيم در غير اينصورت ممكن نبود.
«ضمن اينكه محصول ما نسبت به نمونه هاي خارجي اين مزيت را دارد كه قابل تغيير بر اساس درخواست مشتري است و از طرف ديگر اگر اشكال داشته باشد مي تواند با مراجعه به شركت آن را رفع كنيم».
به گزارش ايرنا اين محصول در نمايشگاه اينوتكس 2018 (14 تا 16 تيرماه 97) و ششمين جشنواره و نمايشگاه نوآوري و فناوري ربع رشيدي (10 تا 14 آبان 97) در تبريز ارائه شده است.
علمي**9157**1440
تهران- ايرنا- محققان ايراني توانسته اند با طراحي يك نرم افزار، امكان عكاسي 360 درجه را همزمان با روتوش و قابليت انتشار در شبكه هاي اجتماعي يا سايت هاي مدنظر فراهم آورند.