مرتضي بابايي روز چهارشنبه درگفت و گو با ايرنا، افزود: فعاليت احزاب در استان قم مقداري محدود به ايام خاص مثل انتخابات مي شود، در حالي كه به اعتقاد ما فعاليت آنها بايد در طول سال استمرار داشته باشد.
وي اضافه كرد: احزاب حلقه اتصال بدنه جامعه با مسئولان هستند و اين نقش را بايد در طول سال انجام دهند و نبايد فقط در ايام انتخابات با اهداف و اغراض سياسي فعاليت كنند.
وي با بيان اينكه احزاب بايد با فعاليت گسترده نشاط سياسي درجامعه به وجود آورند، گفت: احزاب بايد انتقاد سازنده از عملكرد دولت مدنظرشان باشد و مسائل و مشكلاتي كه درسطح جامعه مي بينند را به همراه راهكار به مسئولان استان منعكس نمايند.
بابايي تاكيد كرد: از انتقاد سازنده احزاب كه مي تواند كارآمدي بالايي در جامعه داشته باشد، به شدت استقبال مي كنيم.
وي بيان كرد: ارديبهشت ماه امسال خانه احزاب استان با حضور و مديريت سه طيف سياسي اصولگرايان، اصلاح طلبان و اعتدال و مستقلين شكل گرفت.
وي با اشاره به اينكه اين سه گرايش سياسي به صورت چرخشي درمديريت خانه احزاب حضور دارند، افزود: دوره مديريت خانه احزاب سه ساله است و هر سال يك جريان سياسي مديريت آن سال را برعهده مي گيرد كه باعث مي شود انحصار در مديريت احزاب به وجود نيايد.
مديركل دفتر امور سياسي، انتخابات و تقسيمات كشوري استانداري قم با بيان اينكه سياست دولت بر تقويت فعاليتهاي تشكل ها و نهادهاي مدني از جمله احزاب و گروه هاي سياسي است، گفت: در همين راستا منشور گفت و گوي سياسي توسط وزير كشور به استان ها ابلاغ و تاكيد شده تا مسئولان استان ها تعامل سازنده اي با احزاب داشته باشند و بستر و زمينه براي فعاليت قانوني احزاب در استان ها فراهم و موانع برطرف شود.
وي با تاكيد بر تقويت گفت و گوي بين دولت و ملت، افزود: وزارت كشور «سامانه پايش سياسي استان ها» را از مهرماه امسال طراحي كرده كه در اين سامانه 25 شاخص از جمله پوياسازي فعاليت احزاب و گروه هاي سياسي، تاكيد بر تعامل و هم انديشي با احزاب، گسترش فضاي آزاد رسانه اي، حمايت از حقوق شهروندي، ايجاد نشاط سياسي با برگزاري اجتماعات و افزايش احساس امنيت عمومي مورد تاكيد دولت در عرصه سياسي است.
وي اضافه كرد: ارتقاء رضايتمندي سياسي آحاد جامعه، تقويت همگرايي قومي و مذهبي، ارتقاء انسجام ملي، فراهم سازي زمينه فعاليت تشكل هاي دانشجويي و تقويت آن، بهره برداري از تنوع قوميتي در راستاي تقويت انسجام ملي، استفاده از ظرفيت علمي دانشگاه ها و مراكز علمي آموزشي، تعامل مثبت با اشخاص و مسئولان سياسي موثر در استان و همچنين زمينه سازي افزايش نشاط فرهنگي و اجتماعي در جامعه از ديگر موارد مورد تاكيد دولت در «سامانه پايش سياسي استان ها» مي باشد.
به گفته بابايي، بر اساس آخرين اطلاعات از وزارت كشور، استان قم در اين زمينه ها جزو استان هاي شاخص و پيشرو مي باشد.
/2085/ 6133/
قم- ايرنا- مديركل دفتر امور سياسي، انتخابات و تقسيمات كشوري استانداري قم گفت: در حال حاضر 50 حزب و گروه سياسي مجوز دار در سطح اين استان فعاليت مي كند كه بعضي شعبه اي از حزب اصلي كشور هستند.