فعاليت شركت هاي فناور پارك فناوري آذربايجان غربي افزايش يافت

اروميه- ايرنا- رييس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي با اشاره به اينكه با حمايت دولت تدبير و اميد فعاليت شركت هاي فناور اين پارك افزايش يافته است، گفت: تعداد شركت هاي فناور فعال در پارك علم و فناوري اين استان از 18 مورد در سال 1392 به 93 شركت در سال جاري رسيده است.

حسن حيدري روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: 9 شركت و هسته فناور از اين تعداد در مياندوآب و 84 شركت در پارك علم و فناوري مركز استان مستقر است.
وي با اشاره به افزايش روزافزون تعداد شاغلان در پارك علم و فناوري ادامه داد: تعداد افراد شاغل در اين شركت ها در سال 1394 حدود 100 نفر بوده اما در زمان حاضر اين تعداد به حدود 300 نفر افزايش يافته است.
وي اضافه كرد: ميزان گردش مالي شركت هاي مستقر در پارك علم و فناوري آذربايجان غربي از حدود 10 ميليارد ريال در سال 1394 به 125 ميليارد ريال در سال گذشته رسيد.
رييس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي بيان كرد: مجموعه پارك علم و فناوري به صورت حرفه‌اي و با هدف توسعه نوآوري و انجام كارهاي دانش بنيان در حال فعاليت است تا بتواند نياز جوانان نخبه استان را فراهم كند.
حيدري گفت: توليدات اين شركت ها در زمينه هاي برق و الكترونيك، صنعت ساختماني، كشاورزي، توليد و اتوماسيون، شيمي و پليمر، اكوتوريسم منابع طبيعي و محيط زيست و انرژي هاي نوين زيست فناوري است.
وي اعلام كرد: اولويت پارك علم و فناوري آذربايجان غربي با توجه به توليدات شركت هاي فعال، توجه به نيازهاي استان و توسعه سرمايه گذاري در اين بخش است.
به گزارش ايرنا پارك علم و فناوري آذربايجان غربي با هدف بسترسازي براي توليد ثروت از طريق علم و فناوري تاسيس شده است؛ اين نهاد به عنوان يكي از اركان مهم شكل گيري و توسعه اقتصاد دانش­ بنيان تلاش مي­كند تا با استفاده از موقعيت ممتاز همجواري با سه كشور آسيايي و اروپايي و دارا بودن هفت مرز رسمي در سطح كشور به حمايت همه جانبه از شركت­هاي مبتني بر دانايي و خلاقيت و جذب سرمايه­ گذار بپردازد.
اين پارك در تلاش است تا زمينه تجاري سازي و بازاريابي ايده هاي نوآورانه و فناورانه را فراهم كند و نقش كليدي در ياري رساندن به حضور فعال اين شركت ها در سطوح ملي و بين المللي داشته باشد.
9918/2093