۲۴ آذر ۱۳۹۷، ۱۱:۴۲
کد خبر: 83134769
T T
۰ نفر
راهبرد گفتماني و فرهنگي مبارزه با اعتياد تقويت مي شود

سنندج - ايرنا - دبير شوراي هماهگي مبارزه با مواد مخدر كردستان گفت: تقويت راهبرد گفتمان سازي و فرهنگ سازي براي پيشگيري از اعتياد و آگاهسازي و حساس نمودن جامعه نسبت به مواد مخدر از رويكردهاي اصلي شورا خواهد بود.

رحمان حريري روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: رويكرد دوم شورا، اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر و استفاده از ظرفيت هاي مردمي و نگاه اجتماع محور است.
وي حمايت همه جانبه از دستگاه هاي امنيتي، انتظامي، نظامي و قضايي در راستاي مقابله با مافياي مواد مخدر را ضروري دانست و افزود: نظارت بر ساماندهي معتادان متجاهر و حمايت از اشتغال بهبود يافتگان را در دستور كار قرار مي دهيم.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان بر هماهنگي بين دستگاه ها و نظارت دقيق و مستمر بر مراكز مختلف و متعدد درمان معتادان تاكيد كرد و يادآور شد: حمايت از تشكل‌ها، سازمان هاي مردم نهاد و فعالان اجتماعي و مذهبي هم براي پيشگيري از اعتياد و مقابله با مواد مخدر ضروري است.
حريري با بيان اينكه نقاط آلوده به مواد مخدر و محيط هاي ناامن هم پاكسازي مي شود، تاكيد كرد: از رسانه ها مي خواهيم تا در اين زمينه حامي ما باشند و سعي ما، تشويق فعالان اين عرصه جهت ورود به امر فرهنگ سازي و آگاه سازي جامعه و همچنين اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر خواد بود.
دبير شورا هماهنگ مبارزه با مواد مخدر كردستان ظرفيت گروه هاي مرجع از جمله روحانيون، ورزشكارن، هنرمندان، معتمدين و فعالان اجتماعي را در فرهنگسازي و آگاهي رساني بسيار موثر دانست و گفت: حمايت از آموزش صحيح و نوين در خانواده،ها، دانش‌آموزان، دانشجويان، جامعه كارگري، كشاورزان و تشكل هاي صنفي را هم الزامي دانست.
حريري يكي از برنامه هاي تاثيرگذار را تقويت فعاليت هاي جايگزين، همسو با مبارزه با مواد مخدر در بين جوانان و نوجوانان اعلام و اضافه كرد: تقويت اعتقادات، فرهنگ، ورزش، تفريحات سالم و نشاط اجتماعي اجتماعي از بسترهاي مهم اين فعاليت ها است.
وي افزود: تقويت نگاه بومي مبتني بر فرهنگ محلي جهت ايجاد نشاط اجتماعي و ارتباط مستمر با مردم و ارائه عملكرد به آنان با هدف افزايش سرمايه اجتماعي و تقويت اعتماد بين مردم و دولت نيز از برنامه‌هاي اين شوراست.
حريري اظهار داشت: انجام صحيح وظايف شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر و هماهنگي بين دستگاه ها و تعامل با دستگاه هاي مرتبط در دستور كار شورا قرار مي‌گيرد.
به گزارش ايرنا، رحمان حريري 19 آذر ماه جاري با حكم اسكندر مومني دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر به عنوان دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كردستان منصوب شد.
وي دانشجوي فوق دكتراي‌ علوم اجتماعي است و عناويني همچون رئيس هيات مديره انجمن پيشگيري از اعتياد قروه، مسئول شبكه سمن هاي حوزه آسيب هاي اجتماعي استان، مسئول شبكه سمن هاي حوزه اعتياد استان، نماينده ٦ استان در كميته علمي -مشورتي ستاد مبارزه با مواد مخدر، دبير مجمع مشورتي توسعه استان كردستان (زير نظر سازمان برنامه و بودجه كشور)، سفير اجتماعي مبارزه با مواد مخدر، كارشناس و تحيليگر شبكه برون مرزي سحر و مجري 80 قرارداد و طرح در زمينه پيشگيري از اعتياد و فرهنگ سازي و گفتمان سازي در اين حوزه را در كارنامه دارد.
9937/9102