به گزارش روز يكشنبه ايرنا، سرلشكر «آصف غفور» با انتشار پيامي در حساب شخصي خود در توييتر، ابراز اميدواري كرده است با اين اقدامات، به طور موثر در مسير تحقق صلح و ثبات در دو كشور و مقابله با اقدامات تروريست ها گام برداشته شود.
وي اضافه كرد:802 كيلومتر از مسير يكهزار و 200 كيلومتري مورد نظر براي حصاركشي در اين فاز تكميل شده است و اجراي 233 برج ديده باني از مجموع 843 برج پيش بيني شده نيز تكميل شده است.
به گفته سخنگوي ارتش پاكستان، مجموع مرز مشترك بين دو كشور كه قرار است حصاركشي شود، دو هزار و 611 كيلومتر خواهد بود و در نظر است كه اين پروژه تا پايان سال 2019 تكميل شود.
به گزارش ايرنا بيستم ارديبهشت ماه امسال بود كه ژنرال 'قمر جاويد باجوا' فرمانده ارتش پاكستان، بخشي از طرح جديد حصاركشي نوار مرزي اين كشور با افغانستان به طول دو هزار و 500 كيلومتر را در ايالت بلوچستان افتتاح كرد.
پاكستان سال گذشته اعلام كرد كه از تشديد حملات گروههاي تروريستي از آن سوي مرزها (افغانستان) به داخل اين كشور نگران است.
ژنرال باجوا با حضور در منطقه مرزي 'پنج پايي' در نزديكي مرز پاكستان با افغانستان، طرح حصاركشي دو ميان دو كشور را افتتاح كرد.
وي در حاشيه اين مراسم با بزرگان قبايل و مسئولان محلي نيز ديدار كرد.
فرمانده ارتش پاكستان از نسل جوان اين كشور خواست تا با تلاش مضاعف پاكستان را به سمت توسعه و رفاه هدايت كنند و نسبت به عناصري كه در شبكه هاي اجتماعي عليه اين كشور توطئه مي كنند، هوشيار باشند.
مقامات افغانستان پيشتر با اين طرح مخالفت و تاكيد كرده بودند كه نصب سيم خاردار و حصاركشي در مرز، تاثيري در مبارزه با تروريسم ندارد و تنها موجب ايجاد فاصله ميان مردم دو كشور خواهد شد.
آساق**6125**1337
اسلام آباد - ايرنا - سخنگوي ارتش پاكستان (DG ISPR) با ابراز اميدواري در خصوص تحقق صلح و ثبات در مرزهاي مشترك كشورش با افغانستان، گفت:حصاركشي مرزي بين دو كشور تا پايان سال 2019 ميلادي تكميل مي شود.