به گزارش يكشنبه شب ايرنا به نقل از پايگاه خبري آستان حضرت معصومه(س)، هادي محمودنژاد در گفت و گويي، به برگزاري مراسم شب رحلت شهادت گونه در شبستان امام خميني(ره) اشاره كرد و افزود: در اين آيين دسته عزاداري هيات هاي مذهبي استان قم برپا مي شود و مردم متدين و انقلابي قم در ميدان آستانه تجمع خواهند داشت و بعد از آن نيز اقامه عزا در شبستان امام خميني(ره) دنبال مي شود.
وي با اشاره به برگزاري مجلس عزاي ويژه آذريزبان ها در حرم مطهر، بيان كرد: در روز رحلت حضرت معصومه(س) نيز مراسم هاي ويژه در شبستان امام خميني(ره) برگزار خواهد شد.
محمودنژاد ادامه داد: همزمان با شام رحلت شهادت گونه بانوي كرامت بعد از نماز مغرب و عشاء مراسم دعاي توسل و آيين شمعگرداني با حضور بيش از 2 هزار خادم، مراجع تقليد و سخنراني آيت الله سيد محمد سعيدي توليت آستان مقدس كريمه اهل بيت(س) در شبستان امام خميني(ره) ترتيب مي يابد.
وي خاطرنشان كرد: مراسم سالگرد شهيد مدافع حرم مهدي ايماني خادم حرم مطهر حضرت معصومه(س) نيز
روز سه شنبه در حرم مطهر برگزار خواهد شد.
وي با بيان اين كه در ايام رحلت شهادت گونه بانوي كرامت دستگاه هايي مختلف استاني و مردمي براي بزرگداشت سالروز رحلت شهادت گونه بسيج شده اند، گفت: با برگزاري مراسم هاي ويژه و خاص و تبليغات محيطي گسترده چهره شهر و استان قم تغيير يافته است.
معاون اجرايي حرم حضرت معصومه(س) با تاكيد بر اينكه مردم كشور عراق نيز در نقاط مختلف شهر مقدس قم طي اين ايام به دنبال خدمت به زائران هستند، تصريح كرد: اين اقدام آن ها نشان دهنده ارتباط متقابل مردم عراق و ايران است كه از اربعين و كربلا به سالروز رحلت شهادت گونه حضرت معصومه(س) و شهر مقدس قم رسيده است؛ اين اتحاد، همدلي مي آورد و به ثبات منطقه كمك مي كند.
وي در پايان ضمن تقدير از تلاش دستگاه هاي دولتي و مردمي در راستاي خدمترساني به زائران حرم بانوي كرامت، گفت: طي اين ايام نيز بيش از يك هزار و 700 خادم براي ارائه خدمت به زائران و مجاوران حرم مطهر بسيج شده اند.
حضرت فاطمه معصومه(س) در روز اول ذي القعده سال 173 هجري قمري در مدينه منوره ديده به جهان گشود؛ آن حضرت در خانداني كه سرچشمه علم، تقوا و فضايل اخلاقي بود، پرورش يافت؛ پس از آن كه پدر بزرگوارش امام موسي كاظم(ع) به شهادت رسيد از محضر برادر بزرگوارش امام رضا(ع) بهره برد.
طاهره (پاكيزه)، حميده (ستوده)، بِره (نيكوكار)، رشيده (حد يافته)، تقيه (پرهيزگار)، رضيه (خشنود از خدا)، مرضيه (مورد رضايت خدا)، سيده صديقه (بانوي بسيار راستگو)، سيده رضيه مرضيه (بانوي خشنود خدا و مورد رضاي او)، سيده نساء العالمين (سرور زنان عالم)، محدثه و عابده از لقب هاي ايشان مي باشد.
لقب معصومه از سوي امام رضا(ع) به اين بانوي والامقام اسلام داده شده است، علامه مجلسي در اين باره مي گويد: امام هشتم شيعيان در جايي فرمودند كه «هركس معصومه را در قم زيارت كند، مانند كسي است كه مرا زيارت كرده است».
پس از ورود امام رضا(ع) در سال 200 هجري قمري به خراسان، حضرت معصومه(س) پس از يك سال، براي ديدار برادر به همراه كارواني از شهر مدينه به سمت ايران حركت كرد و در 23 ربيع الاول وارد قم شد.
آن حضرت در اين شهر مورد استقبال عده بسياري از مردم مشتاق و شيفته اهل بيت(ع) قرار گرفت؛ آن بزرگوار بعد از 17 روز اقامت در منزل موسي ابن خزرج كه به «بيت النور» شهرت يافت، در 10 ربيع الثاني سال 201 هجري قمري ديده از جهان فرو بست.
/2085/ 6133/
قم- ايرنا- معاون اجرايي آستان كريمه اهل بيت(س)، ازآمادگي مردم و مسئولان براي برگزاري باشكوه آيين سالروز رحلت حضرت فاطمه معصومه(س) در 27 آذرماه خبر داد.