داود فعال پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به بازديد از جايگاه مرزي تمرچين پيرانشهر اظهار داشت: با توجه به اختلاف شديد قيمت سوخت بين ايران و عراق، كنترل و نظارت بر ورود و خروج كاميون ها در بازارچه هاي مرزي فوق توسط بازرسان اعزامي اين منطقه با همكاري نيروهاي مرزباني تشديد و از قاچاق سوخت بطور چشمگيري جلوگيري مي شود.
وي ادامه داد: اين كاهش قاچاق سوخت با تشديد نظارت هاي غيرمحسوس و اقدامات انجام شده از جمله استانداردسازي باك خودروها و حذف باك اضافي خودروهاي سنگين عبوري از مرزها اتفاق افتاده است.
فعال پور گفت: در جايگاه هاي مرزي تمرچين و كيله در سردشت روزانه بيش از 700 دستگاه خودرو سنگين و سبك تردد كرده و بازرسان اعزامي اين منطقه با سيستم هاي نرم افزاري باك خودروهاي عبوري را اندازه گيري مي كنند و از خروج سوخت غيرمجاز ممانعت به عمل مي آورند.
به گزارش ايرنا، شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي منطقه مياندوآب يكي از مناطق 37 گانه نفتي كشور است و با داشتن هشت ناحيه و 91 باب جايگاه عرضه فرآورده هاي نفتي و 2 باب جايگاه مرزي تمرچين در پيرانشهر و كيله در سردشتف مسووليت تامين و توزيع چهار نوع فرآورده نفتي را به هشت شهر جنوب آذربايجان غربي را برعهده دارد.
بازرسان اين منطقه روز گذشته نيز در بازرسي هاي خود از جايگاه هاي عرضه مواد سوختي در شهرهاي جنوبي استان، توانستند 55 كارت سوخت غيرقانوني را كشف و باطل كنند.
مياندوآب با بيش از 277 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي واقع است.
9871/6187/3072
مهاباد- ايرنا- مدير شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي منطقه مياندوآب گفت: با هدف جلوگيري از قاچاق سوخت، نظارت بر جايگاه هاي عرضه فرآورده هاي نفتي مرزي شامل بازارچه مرزي تمرچين (پيرانشهر) و كيله (سردشت) تشديد مي شود.