به گزارش روز سه شنبه گروه دانشگاه ایرنا ، جبار علی ذاكری در مراسم تقدیر از برگزیدگان پژوهش و فناوری و كارشناسان برتر حوزه پژوهش دانشگاه علم و صنعت اظهار كرد: در رتبه بندی های بین المللی، همواره جزو سه دانشگاه برتر صنعتی كشور هستیم .
وی با اشاره به تدوین برنامه راهبردی دانشگاه، گفت: برنامه راهبردی با آینده نگری همكاران در دانشكده ها تدوین شد و اكنون چهارمین برنامه 5ساله دانشگاه به اجرا در آمده است.
ذاكری با بیان اینكه دانشگاه علم و صنعت به دانشگاه كاربردی و صنعتی معروف است، گفت: دانشجویان علاوه بر تحصیل، در مراكز و سازمان های اجرایی و صنعتی، موفق عمل كرده اند و مسئولیت های اجرایی بسیاری دارند.
** حمایت از 36 شركت دانش بنیان
رییس دانشگاه علم و صنعت عنوان كرد: برای حركت از نسل دوم دانشگاه ها به نسل سوم، راهكارهای مقدماتی انجام شده كه می توان به تاسیس دانشكده مهندسی پیشرفت و راه اندازی گرایش هایی مثل مدیریت كسب و كار در مقطع كارشناسی ارشد اشاره كرد.
براساس گزارش دانشگاه علم و صنعت، وی ادامه داد: همچنین در معاونت پژوهشی همزمان از مراكز پیش رشد، مركز رشد و شركت های دانش بنیان حمایت شده و این مراكز در حال توسعه هستند.
ذاكری تصریح كرد: 23 شركت در سال ۹۶ و ۳۶ شركت در سال ۹۷ از سوی دانشگاه حمایت شده است. همچنین در حوزه معاونت پژوهشی، پیگیر تاسیس منطقه ویژه علم و فناوری بودند كه با هماهنگی شهرداری در دست اقدام است.
وی ادامه داد: رییس دانشگاه از تشكیل صندوق خطرپذیری برای حمایت از دانش آموختگانی كه ایده دارند، خبر داد و این موضوع را نیازمند حمایت واحدهای ستادی وزارتخانه ها دانست.
رییس دانشگاه علم و صنعت اظهار كرد: ساخت موفق اولین و دومین ماهواره بومی كشور به عنوان یكی از قله های پرافتخار دانشگاه است.
** افتتاح ساختمان جدید مهندسی عمران
در بخش دیگر این مراسم ساختمان جدید دانشكده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت با مساحتی بالغ بر 9 هزار مترمربع و 15 كلاس آموزشی، آمفی تئاتر و چندین آزمایشگاه تخصصی افتتاح شد.
لازم به ذكر است، علی شریعتمداری و محمد اسلامی وزرای تعاون، كار و رفاه اجتماعی و راه و شهرسازی قبل از افتتاح ساختمان جدید دانشكده مهندسی عمران در مزار شهدای گمنام حضور یافتند و به مقام شامخ شهدای والامقام ادای احترام كردند.
در این مراسم از مجید رضا آیت الهی، علی كاوه،شروان عطایی، علی ملكی، افشین مهیمنی، احمد چلداوی و تورج محمدی به عنوان پژوهشگران برتر در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) دانشگاه تجلیل شد.
همچنین غرفه های برتر نمایشگاه پژوهش دانشگاه در سه بخش «دانشكده»، «قطب علمی» و «آزمایشگاه» تقدیر شدند. در این بخش، برترین غرفه در بین دانشكده ها: دانشكده فناوری های نوین- داوود یونسیان؛ غرفه برترین قطب علمی: نانو عمران- محرم حبیب نژاد و برترین آزمایشگاه: بایوتكنولوژی- دكتر نعیم پور از دانشكده شیمی شناخته و تقدیر شد.
**9465**1601**
رئیس دانشگاه علم و صنعت:
17 استاد علم و صنعت جزو دانشمندان برتر جهان هستند
۲۷ آذر ۱۳۹۷، ۱۱:۴۸
کد خبر:
83138692
تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه علم و صنعت با استناد به گزارش های برخی مراجع بین المللی درحوزه علم گفت: 17 نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه جزو دانشمندان برتر جهان هستند.