به گزارش ایرنا، علیرضا غفاری چهارشنبه شب در نشست شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری افزود: براساس دستور مقام معظم رهبری دانشگاه ها باید برابر مسائل پیرامون خود و جامعه حساسیت داشته باشند و برای برقراری تعادل نظام كمك كنند.
وی افزود: وضعیت صنعتی، فرهنگی و اجتماعی از طرح شبكه ملی جامعه و دانشگاه به طور كامل و جامعه مورد توجه قرار گرفته است.
غفاری تصریح كرد: تقویت ارتباط بین مسئولان دانشگاهی و مدیران دستگاه های اجرایی، محققان و نخبگان ضرورت دارد.
وی یادآور شد: اعضای هیات علمی دانشگاه ها، مشاوران علمی دستگاه های اجرایی، نخبگان و رؤسای دانشگاه های مادر در این طرح عضو هستند.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهركرد نیز با اشاره به جایگاه دانشگاه ها در جامعه گفت: تقویت كمی و كیفی ارتباط دانشگاه ها با جامعه در باید بیش از گذشته شود.
حجت الاسلام محمدعلی نكونام تاكید كرد: دانشگاه ها برای ارتقای شاخص های فرهنگی و رشد فرهنگ عمومی جامعه بكوشند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری در این نشست با اشاره به اینكه هم اینك یكهزار و 400 هیات مذهبی و یكهزار مداح در این استان فعالیت دارند گفت : اجرای شیوه نامه اصلاح هیات های مذهبی، جلوگیری از بدعت های نامطلوب و پرهیز از انحرافات در این شیوه نامه مورد توجه جدی قرار گیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری نیز گفت: برای اجرای شیوه نامه اصلاح هیات های مذهبی استان از محل اعتبارات فصل فرهنگ در سال 1398 مبلغی در نظر گرفته شود.
اقبال عباسی تاكید كرد: مسئولان دستگاه های اجرایی عضو شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری موظفند تا در راستای اجرای طرح هایی به منظور ارتقای شاخص های فرهنگی در جامعه همكاری لازم را با متولیان امر داشته باشند.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری نیز گفت: تاكنون 13 هزار نفر در دوره های پیش از ازدواج این استان با هدف توانمندسازی و تحكیم بنیان خانواده شركت كرده اند.
سید محمد موسوی تصریح كرد: 25 درصد شركت كنندگان در دوره های آموزشی مشاوره قبل از طلاق چهارمحال و بختیاری تونسته اند با یكدیگر صلح و سازش داشته باشند.
وی یادآور شد: طرحی با هشت ماده شامل ارائه آموزش های اجباری همسر گزینی قبل از ازدواج، آموزش های اجباری همسرداری، بازآموزی آئین همسراداری بعد از ازدواج، فرزند پروری، مشاوره های اجباری، مشاوره و میانجی گری هنگام اجرای صیغه طلاق و راه اندازی مركز ملاقات فرزندان طلاق از اقدامات مؤثر در راستای كاهش پدیده طلاق در چهارمحال و بختیاری است.
موسوی اظهار داشت: برای اجرای این طرح تاكنون یك میلیارد و 400 میلیون ریال هزینه و باعث كاهش 25 درصدی میزان طلاق شده است.
به گزارش ایرنا، هم اكنون بیش از 52 هزار دانشجو در مقاطع مختلف در چهارمحال و بختیاری مشغول علم آموزی هستند.
7362/2097
شهركرد- ایرنا- معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری گفت: طرح شبكه ملی جامعه و دانشگاه از 2 سال گذشته اجرایی شده است و این طرح سبب تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه می شود.