به گزارش ایرنا پرهام جانفشان چهارشنبه شب در آیین افتتاح نمایشگاه ملی عكس بناهای تاریخی ایران در بجنورد مركز استان خراسان شمالی اظهار داشت: مرمت و احیای این بناها با توجه به اعتبارات محدود عمرانی دولت در یك بازه زمانی امكان پذیر نیست باید از توان بخش خصوصی در این زمینه استفاده كرد.
وی افزود: احیا و تبدیل یك بنای تاریخی به مجموعه ای فرهنگی متناسب با كاركرد های خود، دست كم برای 30 نفر اشتغالزایی داشته و اثر بخشی زیادی هم در توسعه گردشگری دارد.
مدیر عامل و رئیس هیات مدیره صندوق احیا و بهره برداری از بناها و اماكن تاریخی كشور با بیان اینكه استان خراسان شمالی در میان استان های مختلف كشور به لحاظ غنای فرهنگی، مطرح است اظهار داشت: این خطه ظرفیت های خوبی در بهره برداری از بناهای تاریخی دارد.
جانفشان افزود: غنای فرهنگی و همدلی و همراهی مردم خراسان شمالی در پاسداشت فرهنگ كهن ایرانی و اسلامی سبب شد تا در این استان نمایشگاه ملی عكس بناهای تاریخی ایران برگزار شود.
وی گفت: این آثار در اجلاس بین المللی شهرداران كشورهای آسیایی به نمایش گذاشته شد و مورد تقدیر و توجه مقامات و مردم كشور های مختلف قرار گرفت.
وی گفت: در تلاش هستیم تا با معرفی آثار و بناهای دارای جاذبه به مردم دیگر كشور ها، آنها را از راه هنر و عكاسی با فرهنگ غنی ایران آشنا كنیم و توریسم فرهنگی را با برپایی این نمایشگاه ها گسترش دهیم.
جانفشان اظهار داشت: در خراسان شمالی با توجه به ظرفیت هایی كه دارد، فضا برای استفاده از بخش خصوصی در مرمت بناها مهیا است و تحقق این امر به اشتغالزایی منطقه نیز كمك می كند.
3007/ 6042
بجنورد- ایرنا- مدیر عامل و رئیس هیات مدیره صندوق احیا و بهره برداری از بناها و اماكن تاریخی كشور گفت: 600 هزار بنای تاریخی وجود دارد كه باید با سرمایه های بخش خصوصی برای حفظ و مرمت آن تلاش كرد.