به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، مسعود برومند امروز دوشنبه در آیین افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار كشور و نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران، گفت: در این دو نمایشگاه به بخش های مختلفی پرداخته و از برخی فناوری های خاص با گرنت (اعتبار پزوهشی) حمایت می شود.
وی افزود: امسال 199 واحد فناوری و دانشگاهی در نمایشگاه شركت كردند و از مجموع 3199 فناوری، تمام اركان سیستم آموزش عالی در این فرایند حضور دارند. چرا كه در كشور نیاز داریم طرح های كسب و كار دارای توجیه فنی و اقتصادی افزایش یابد.
وی گفت: نكته مهم این است كه از تمام نقاط كشور با ما هستند و در هر نقطه دست اندركاران حوزه فناوری در این نمایشگاه حاضر شدند. در این نمایشگاه ها از حوزه سلامت تا فناوری اطلاعات، فناوری های زیستی و مجموعه نوآوری كشور حضور دارند.
معاون پزوهشی وزیرعلوم اظهار كرد: در این چند روز كارگاه هایی برای آشنایی پژوهشگران با حوزه های فناوری برگزار می شود.
معاون پژوهشی وزیرعلوم با بیان اینكه این نمایشگاه یك دانشگاه است، ادامه داد: تستا از اهمیت زیادی برخوردار است چرا كه در شرایط تحریم هستیم. افزون بر این، 900 نیاز در حوزه های مختلف در این نمایشگاه ارائه شده است.
وی اظهار كرد: یارانه ای تا سقف 2.5 میلیارد تومان به نوآوری های ارائه شده دراین نمایشگاه اختصاص می یابد ، همچنین، صندوق نوآوری و شكوفایی نیز تا 70 درصد هزینه های لازم برای تجاری سازی طرح های فناوری را تخصیص می دهد.
وی اظهار كرد: در نوردهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار بنا داریم به پژوهش های كاربردی و تولیدی كه توجیه اقتصادی دارند، توجه ویژه ای كنیم. بر این اساس، تا سقف 2.5 میلیارد تومان از منابع مالی وزارت علوم در جهت تجاری سازی اختصاص داده شده است.
برومند افزود: با برگزاری این نمایشگاه تلاش می كنیم تجاری سازی محصولات فناورانه توسعه پیدا كند. همچنین، كارگاه هایی در این نمایشگاه برگزار می شود.
وی با بیان اینكه 199 واحد فناور و دانشگاهی در نمایشگاه شركت كردند و 100 سرمایهگذار حضور دارند، گفت: فناوری ها در همه حوزه ها از جمله انرژی، آب، سلامت، بیوتكنولوژی، محیط زیست در این دوره از نمایشگاه ارائه شده است.
«نمایشگاه تقاضا محور تستا توسط شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) برگزار می شود كه می تواند محلی برای عرضه تقاضا باشد تا به واسطه فناوری های داخلی در آینده برطرف شود.»
معاون پژوهشی وزیر علوم افزود: نوزدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری، زمینه سرمایه گذاری و اشتغال دانش بنیان را فراهم می كند. در كشور نیاز داریم طرح های كسب و كارِ دارای توجیه اقتصادی توسعه پیدا كند، از این رو طرحی مبنی بر اعطای گرنت را در نظر گرفته ایم.
وی افزود: این گرنت به میزان 2.5 میلیارد تومان و حداكثر برای هر طرح 250 میلیون تومان اختصاص می یابد. همچنین صندوق نوآوری و شكوفایی در این دوره از نمایشگاه درصدد برآمده سهم موثری در فروش شركت ها داشته باشد.
برومند خاطرنشان كرد: 70 درصد هزینه های تجاری سازی با بهره 11 درصد را صندوق نوآوری و شكوفایی برای سرعت دادن به تجاری سازی طرح ها در نظر گرفته همچنین 40 درخواست امضای تفاهم نامه در ابتدای نمایشگاه تایید شده است
**9492**1601**
معاون پژوهشی وزیر علوم :
50 طرح فناوری به 100 سرمایه گذار معرفی می شود
۳ دی ۱۳۹۷، ۱۰:۱۳
کد خبر:
83145227
تهران - ایرنا - معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین افتتاح نمایشگاه دستاوردهای فناورانه گفت: در طول برگزاری نمایشگاه 50 طرح فناوری به یكصد سرمایه گذار معرفی می شود.