رسول بخشي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: 6 مركز نيكوكاري در اين شهرستان فعال است و به زودي سه مركز نيكوكاري ديگر در شهر باروق و روستاهاي بكتاش و للكلو راه اندازي مي شود.
وي مردمي بودن، عمل آگاهانه، شفاف سازي عملكردها، ايجاد سازمان مردمي كارآمد، تقويت مسووليت اجتماعي و استفاده از تمامي ظرفيتها را از مهمترين اهداف تاسيس مراكز نيكوكاري عنوان كرد و اظهار داشت: يكي از مراكز نيكوكاري فعال اين شهرستان در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) داير است كه سه ميليارد و 350 ميليون ريال كمك نقدي و غيرنقدي جمع آوري كرده است.
بخشي اضافه كرد: در اين مراكز توسط خيران به 35 نوعروس نيز جهيزيه اهدا شده است و هزينه هاي تعمير 15 باب مسكن مددجويي، تامين هزينه درماني 170 مددجو، توزيع سبد كالا، تامين هزينه تحصيلي فرزندان افراد نيازمند و كمك معيشتي به مراجعه كنندگان نيز انجام شده است.
وي بيان كرد: مراكز نيكوكاري در راستاي استفاده از ظرفيت هيات امناي مساجد محلات به منظور بهره گيري از توانمندي خيران و تسريع در خدمات رساني به نيازمندان محلات تاسيس و با استقبال خوبي از سوي مردم و خيران مواجه شده است.
بخشي اضافه كرد: اعطاي مجوز ايجاد مراكز و واحدهاي نيكوكاري و نظارت به فعاليت آنان از جمله وظايف كميته امداد است تا بدين واسطه تمامي فعاليت هاي اين نهاد بر محور امدادرساني و حمايت از افراد و خانواده هاي نيازمند با تأكيد بر حفظ كيان خانواده و كرامت و عزت نفس آنان متمركز شود.
وي گفت: شناسايي نيازمندان و كوشش در جهت رفع فقر آنان، تكميل و توسعه پوشش هاي حمايتي زنان و كودكان بي سرپرست يا با سرپرست ناتوان، سالمندان و از كارافتادگان نيازمند اولويت نخست اين نهاد است.
به گزارش ايرنا، حدود سه هزار و 577 خانوار با جمعيتي بالغ بر 10 هزار و 800 نفر زير پوشش كميته امداد امام خميني (ره) مياندوآب هستند.
مياندوآب در جنوب آذربايجان غربي واقع است و بيش از 277 هزار نفر جمعيت دارد.
9871/6185/2093
مهاباد- ايرنا- مدير كميته امداد امام خميني (ره) مياندوآب گفت: مردم خيّر و نيكوكار اين شهرستان، امسال هشت ميليارد و 800 ميليون ريال به نيازمندان در قالب مراكز نيكوكاري كمك كردند.